IPSec tunnel works to one concentrator, not another

Discussion in 'Cisco' started by srp336@getcoactive.com, Mar 23, 2005.

  1. Guest

    I'm trying to get a user in another city to connect to one of our 3005
    concentrators using IPSec/TCP (we've also tried IPSec/UDP) and the
    Cisco VPN client 4.0.1. So far, we can't seem to get past a certain
    point. Where I think it's trying to ask for a username and password
    (after checking the certificate), I get this in the logs:

    Xauth required but selected Proposal does not support xauth,
    Check priorities of ike xauth proposals in ike proposal list

    and the client eventually gives up.

    If, as an experiment, I get him to try connecting to our other 3005,
    which should be very similar in configuration, he connects fine.

    I've compared the two configs and I don't see any differences in the
    IPSec stuff. What should I do to get this problem fixed?

    Thanks!
    , Mar 23, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. John Ireland
    Replies:
    1
    Views:
    1,021
    Claude LeFort
    Nov 11, 2003
  2. a.nonny mouse
    Replies:
    2
    Views:
    1,052
  3. AM
    Replies:
    7
    Views:
    4,375
    kh_alex81
    Jul 19, 2007
  4. Replies:
    1
    Views:
    2,547
    Walter Roberson
    Sep 11, 2006
  5. John Strow
    Replies:
    1
    Views:
    473
Loading...

Share This Page