IP addresses changhe after every reboot

Discussion in 'Wireless Networking' started by =?Utf-8?B?LS0tLW5pa29zIDQwMDAtLS0t?=, Jan 26, 2005.

  1. hi..
    i have a small lan with

    2 desktop pc's
    ( a. cpu p4 2.8Gh
    ram 1Gb
    hd 120 Gb
    lan card 3com wifi
    os win xp pro sp2


    b. cpu p3 750 Mh
    ram 256Mb
    hd 20 Gb
    lan card 3com wifi
    os win xp pro sp1
    )

    and a laptop 3.2 Gh
    ram 512Mb
    hd 80 Gb
    lan card wifi
    os win xp pro sp1


    my access point is 3com

    all the hardware part works perfect

    i use ip address 10.0.0.1 -2 -3
    and submask 255.255.255.0
    at the tcp/ip protocol

    the signal of the lan is "perfect"

    when i "write" the ip addresses the wifi lan works perfect

    but when i rebbot the ip addresses return in automaticaly mode and my ip
    adresses are disable..

    can i do smth to use the ip that i want


    thnks... for reading
     
    =?Utf-8?B?LS0tLW5pa29zIDQwMDAtLS0t?=, Jan 26, 2005
    #1
    1. Advertising

  2. =?Utf-8?B?LS0tLW5pa29zIDQwMDAtLS0t?=

    Mark Gamache Guest

    Many APs allow for address reservations. You would need to check your
    documentation. The reservation holds the IP for a specific machine based on
    the MAC address.

    Cheers,

    --
    Mark Gamache
    Certified Security Solutions


    "----nikos 4000----" <> wrote in message
    news:...
    > hi..
    > i have a small lan with
    >
    > 2 desktop pc's
    > ( a. cpu p4 2.8Gh
    > ram 1Gb
    > hd 120 Gb
    > lan card 3com wifi
    > os win xp pro sp2
    >
    >
    > b. cpu p3 750 Mh
    > ram 256Mb
    > hd 20 Gb
    > lan card 3com wifi
    > os win xp pro sp1
    > )
    >
    > and a laptop 3.2 Gh
    > ram 512Mb
    > hd 80 Gb
    > lan card wifi
    > os win xp pro sp1
    >
    >
    > my access point is 3com
    >
    > all the hardware part works perfect
    >
    > i use ip address 10.0.0.1 -2 -3
    > and submask 255.255.255.0
    > at the tcp/ip protocol
    >
    > the signal of the lan is "perfect"
    >
    > when i "write" the ip addresses the wifi lan works perfect
    >
    > but when i rebbot the ip addresses return in automaticaly mode and my ip
    > adresses are disable..
    >
    > can i do smth to use the ip that i want
    >
    >
    > thnks... for reading
    >
    >
    >
    >
    >
     
    Mark Gamache, Jan 27, 2005
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Darren Green
    Replies:
    1
    Views:
    987
    Walter Roberson
    Mar 14, 2006
  2. Rod and Cindy Hall

    no system disk after every reboot

    Rod and Cindy Hall, Jan 23, 2005, in forum: Computer Support
    Replies:
    4
    Views:
    3,990
    Ben Myers
    Jan 25, 2005
  3. Bill
    Replies:
    156
    Views:
    2,017
    Mr. Mark
    Jun 8, 2005
  4. xeriouxi

    Wireless breaks every reboot?

    xeriouxi, Jul 12, 2008, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    11
    Views:
    800
    Barb Bowman
    Jul 14, 2008
  5. Lawrence D'Oliveiro

    Reboot, reboot, reboot

    Lawrence D'Oliveiro, Mar 6, 2009, in forum: NZ Computing
    Replies:
    12
    Views:
    1,250
    Lawrence D'Oliveiro
    Mar 7, 2009
Loading...

Share This Page