Internet Access Problem

Discussion in 'Wireless Networking' started by Scott, Jun 16, 2005.

  1. Scott

    Scott Guest

    I have three PC's networked with an ethernet cable and a notebook
    that's wireless (Win XP Pro, Win95, Win98, and WinXP Pro). Today,
    when surfing, when I would revisit sites I had just been to, it
    wouldn't access them, although other sites worked fine (this is
    on my XP desktop). My other computers wouldn't access the internet
    at all...although email worked fine. I reset my Linksys WRT54G
    router and the Charter cable modem, and now everything is working
    okay. CounterSpy shows no spyware...just cookies. I'm used to
    occasionally resetting my router when internet access locks up,
    but this is the first time that some pages worked and some didn't.

    Any thoughts?

    Thanks!
    Scott
     
    Scott, Jun 16, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. yar
    Replies:
    4
    Views:
    1,889
    Juan Carlos \(El fortinero\)
    Sep 21, 2004
  2. Replies:
    2
    Views:
    7,025
    java321
    Apr 23, 2006
  3. TM Access Internet Access

    , Nov 18, 2004, in forum: Computer Support
    Replies:
    1
    Views:
    466
    trout
    Nov 18, 2004
  4. Rohan
    Replies:
    1
    Views:
    1,449
    tweety
    Nov 29, 2006
  5. Southern Kiwi
    Replies:
    6
    Views:
    2,342
    Southern Kiwi
    Mar 19, 2006
Loading...

Share This Page