installing SP1

Discussion in 'Microsoft Certification' started by =?Utf-8?B?ZGlja2M=?=, Apr 4, 2004.

  1. I have tried repeatedly to install SP! and always get the message that cannot locate (or access) update.inf, goes on to say something about cryptographic service.
     
    =?Utf-8?B?ZGlja2M=?=, Apr 4, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. =?Utf-8?B?ZGlja2M=?=

    lostsoul Guest

    try to reinstall windows installer..go to ownloads and
    you can get it there,maybe you windows up date is not
    right too



    >-----Original Message-----
    >I have tried repeatedly to install SP! and always get

    the message that cannot locate (or access) update.inf,
    goes on to say something about cryptographic service.
    >.
    >
     
    lostsoul, Apr 9, 2004
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?SXNoVHVT?=

    HELP WINDOWS DON'T BOOT AFTER INSTALLING SP1

    =?Utf-8?B?SXNoVHVT?=, Jun 3, 2004, in forum: Microsoft Certification
    Replies:
    0
    Views:
    471
    =?Utf-8?B?SXNoVHVT?=
    Jun 3, 2004
  2. jeff
    Replies:
    6
    Views:
    2,120
    Plato
    May 14, 2005
  3. Terry Pinnell

    Update SP1 before installing SP2?

    Terry Pinnell, Jun 11, 2007, in forum: Computer Support
    Replies:
    13
    Views:
    1,261
    Plato
    Jun 14, 2007
  4. Kue2
    Replies:
    5
    Views:
    459
    Colin Barnhorst
    Jan 27, 2008
  5. Jeremy
    Replies:
    6
    Views:
    339
    Jeremy
    Jan 10, 2004
Loading...

Share This Page