I'm Having A Problem Durring The Installastion

Discussion in 'Windows 64bit' started by =?Utf-8?B?R3JlZWsgU291bA==?=, Jun 13, 2006.

  1. I Downloaded windows Vista Beta2-64bit.I burned the iso file in a DvD...(I
    veryfied the Dvd,so it isn't wrong.I tried to open it from my windows Xp,but
    it wrote::D is not a valid Win32 application...
    I booted from the DvD and it wrote:loading windows..After 10-15 sec is shows
    a boot screen with a silver bar that loads,and the boot screen do not show
    something else...When it finish it shows me the pointer in working in the
    buckground mode.After 10 sec my system reboots...
    What to do??
    My system is 64bit for sure.
    (I'm very sorry for the spelling mistakes i did,but i'm greek,so...)

    ----------------
    This post is a suggestion for Microsoft, and Microsoft responds to the
    suggestions with the most votes. To vote for this suggestion, click the "I
    Agree" button in the message pane. If you do not see the button, follow this
    link to open the suggestion in the Microsoft Web-based Newsreader and then
    click "I Agree" in the message pane.

    http://windowshelp.microsoft.com/co...0ca&dg=microsoft.public.windows.64bit.general
     
    =?Utf-8?B?R3JlZWsgU291bA==?=, Jun 13, 2006
    #1
    1. Advertising

  2. =?Utf-8?B?R3JlZWsgU291bA==?=

    Jud Hendrix Guest

    On Tue, 13 Jun 2006 02:35:02 -0700, Greek Soul <> wrote:

    >I Downloaded windows Vista Beta2-64bit.


    Please post your Vista-related questions in the Vista newsgroups.

    jud

    Inviato da X-Privat.Org - Registrazione gratuita http://www.x-privat.org/join.php
     
    Jud Hendrix, Jun 13, 2006
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?S2F0aHk=?=

    Having problem with getting Internet connection

    =?Utf-8?B?S2F0aHk=?=, Aug 29, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    3
    Views:
    1,301
    =?Utf-8?B?TWlrZSBD?=
    Nov 29, 2004
  2. Rob
    Replies:
    0
    Views:
    398
  3. arooba

    hey im having problem

    arooba, Jun 26, 2004, in forum: MCSD
    Replies:
    2
    Views:
    785
  4. arooba

    hey im having problem

    arooba, Jun 26, 2004, in forum: MCSD
    Replies:
    1
    Views:
    761
    Cindy Winegarden
    Jun 28, 2004
  5. Lee
    Replies:
    2
    Views:
    1,236
    Ed Mullen
    Jan 24, 2006
Loading...

Share This Page