IIS snap-in fails

Discussion in 'MCSD' started by Jay Bousquet, Dec 21, 2003.

  1. Jay Bousquet

    Jay Bousquet Guest

    Whenever I try to run IIS snap-in I get error message

    Snap-in failed to initialize
    Name:<unknown>
    CLSID:{A84106C2...etc}

    I've tried installing it with Add/Remove Windows
    components, and that process seems to work... but it
    doesn't correct the problem. Any ideas how to solve the
    problem?

    Jay
    Jay Bousquet, Dec 21, 2003
    #1
    1. Advertising

  2. Jay Bousquet

    Kline Sphere Guest

    There are a number of reasons why this could be happening, best see
    the ms knowledge base.

    On Sat, 20 Dec 2003 19:14:43 -0800, "Jay Bousquet"
    <> wrote:

    >Whenever I try to run IIS snap-in I get error message
    >
    >Snap-in failed to initialize
    >Name:<unknown>
    >CLSID:{A84106C2...etc}
    >
    >I've tried installing it with Add/Remove Windows
    >components, and that process seems to work... but it
    >doesn't correct the problem. Any ideas how to solve the
    >problem?
    >
    >Jay
    Kline Sphere, Dec 21, 2003
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. moe_rodrigue

    IIS 6.0 win2003, IIS users

    moe_rodrigue, Apr 1, 2004, in forum: MCSE
    Replies:
    1
    Views:
    1,019
    MikeF
    Apr 1, 2004
  2. Agent 008:

    MS's IIS - SMTP outgoing email fails

    Agent 008:, Oct 3, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    4
    Views:
    3,790
    Agent 008:
    Oct 4, 2003
  3. Chris Beaver
    Replies:
    1
    Views:
    955
    Charlie Russel - MVP
    Feb 20, 2006
  4. Galpersonal
    Replies:
    8
    Views:
    993
    universal4
    Aug 13, 2006
  5. Arterion
    Replies:
    0
    Views:
    811
    Arterion
    Nov 9, 2007
Loading...

Share This Page