IE6 + probs with site images

Discussion in 'Computer Support' started by Alex, Jan 24, 2005.

  1. Alex

    Alex Guest

    Hi,

    When using expedia.co.uk a lot of the images do not load properly. They come
    up in blocks with a red 'x' inside. The calendar doesn't work either, nor do
    the 'virtual tours'. I know it's not a site problem because it works on
    another computer. Any suggestions?

    Thanks,
    Alex
    Alex, Jan 24, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Ockerr

    Bug in IE6 , cant remove ie6 to replace

    Ockerr, Jan 21, 2005, in forum: Computer Support
    Replies:
    2
    Views:
    2,289
    Linda
    Jan 21, 2005
  2. Alex

    IE6 + probs with site images / functions

    Alex, Jan 24, 2005, in forum: Computer Support
    Replies:
    1
    Views:
    363
    Yddap
    Jan 24, 2005
  3. Jen
    Replies:
    4
    Views:
    632
  4. =?Utf-8?B?Tmljaw==?=

    ATI Graphics probs, DVICO FUSION DUAL DGITAL probs, and X64

    =?Utf-8?B?Tmljaw==?=, Jan 9, 2006, in forum: Windows 64bit
    Replies:
    0
    Views:
    759
    =?Utf-8?B?Tmljaw==?=
    Jan 9, 2006
  5. mwood75

    IE6 Probs (CTRL+ENTER command)

    mwood75, Mar 8, 2005, in forum: A+ Certification
    Replies:
    1
    Views:
    375
    Caerbannog
    Mar 9, 2005
Loading...

Share This Page