IE doesn't connect, Mozilla does

Discussion in 'Wireless Networking' started by =?Utf-8?B?TXJGdW5ubg==?=, Feb 26, 2007.

  1. My Dell inspiron E1505 worked fine for both browsers via wireless dell
    connection setup. When IE was upgraded, it no longer can find the internet:
    "The page cannot be displayed" no matter what site is selected, but Mozilla
    works fine. Using DSL via a home gateway.
     
    =?Utf-8?B?TXJGdW5ubg==?=, Feb 26, 2007
    #1
    1. Advertising

  2. =?Utf-8?B?TXJGdW5ubg==?=

    blkjak Guest

    MrFunnn wrote:
    > My Dell inspiron E1505 worked fine for both browsers via wireless dell
    > connection setup. When IE was upgraded, it no longer can find the internet:
    > "The page cannot be displayed" no matter what site is selected, but Mozilla
    > works fine. Using DSL via a home gateway.


    make sure no proxies are configged
     
    blkjak, Mar 5, 2007
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Danilo Silva
    Replies:
    4
    Views:
    582
    Danilo Silva
    Oct 18, 2003
  2. Penang
    Replies:
    2
    Views:
    591
    Penang
    Oct 20, 2003
  3. Yongzhi Pan

    Mozilla doesn't have autocomplete?

    Yongzhi Pan, Dec 15, 2003, in forum: Firefox
    Replies:
    1
    Views:
    495
    Leonidas Jones
    Dec 15, 2003
  4. Jay E.
    Replies:
    1
    Views:
    816
    Caffeine Junkie
    Apr 16, 2004
  5. pcbutts1
    Replies:
    2
    Views:
    887
    pcbutts1
    Jul 26, 2005
Loading...

Share This Page