IE 6 New window error

Discussion in 'Computer Support' started by Bill Tantlinger, Jun 26, 2003.

  1. Here's want's happening..Links that change the parent window open fine.
    Links that open a new window not. The window frame comes up but content
    doesn't. If the buttons are there, I can stop and refresh then the contents
    will be there. I can close the new window and my system doesn't freeze up.
    The new window will have a "screen shot of what ever was on the screen when
    the frame came up but none of the links on the screen inside it are active.
    I'm using WIN98SE and have done all the upgrades for it and IE6. Thanks for
    any help.
    Bill Tantlinger, Jun 26, 2003
    #1
    1. Advertising

  2. Bill Tantlinger

    °Mike° Guest

    You Cannot Open New Internet Explorer Window or Nothing
    Happens After You Click a Link
    http://support.microsoft.com/search/preview.aspx?id=kb;en-us;281679

    Nothing happens when you click a link
    http://www.fjsmjs.com/OE/nolinks.htm


    On Thu, 26 Jun 2003 16:33:51 GMT, in
    <>
    Bill Tantlinger scrawled:

    >Here's want's happening..Links that change the parent window open fine.
    >Links that open a new window not. The window frame comes up but content
    >doesn't. If the buttons are there, I can stop and refresh then the contents
    >will be there. I can close the new window and my system doesn't freeze up.
    >The new window will have a "screen shot of what ever was on the screen when
    >the frame came up but none of the links on the screen inside it are active.
    >I'm using WIN98SE and have done all the upgrades for it and IE6. Thanks for
    >any help.
    >


    --
    STGP, OGPE24HSHD
    °Mike°, Jun 26, 2003
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. ion
    Replies:
    4
    Views:
    5,603
  2. =?Utf-8?B?TWljaGFlbA==?=

    Error using DOS window, ever seen this error?

    =?Utf-8?B?TWljaGFlbA==?=, Apr 15, 2004, in forum: Microsoft Certification
    Replies:
    1
    Views:
    583
    Marlin Munrow
    Apr 15, 2004
  3. akaJOT
    Replies:
    1
    Views:
    450
    Beauregard T. Shagnasty
    Aug 4, 2006
  4. Ane007
    Replies:
    1
    Views:
    2,658
    apulmca2k4
    May 5, 2008
  5. Timbo
    Replies:
    2
    Views:
    500
    VanguardLH
    Jul 19, 2010
Loading...

Share This Page