I am stumped with ACS and AD comms

Discussion in 'Cisco' started by lundaym@hotmail.com, May 20, 2006.

  1. Guest

    Hello, I need some help.

    Windows 2003 AD, Cisco CSA v, ACS server v , Windows XP SP 2 clients.
    We are also running other Win app servers (Exchange, SQL, Sharepoint).

    We have a bunch of CSA rules applied. It's a spaghetti combination, no
    way to really diagnose problems by looking at just the rules.

    Is there something fundamental which prevents AD and ACS talking to
    each other? Would CSA rule sets cause that? Initially, everything
    appeared to work fine, but then we lost client connectivity. Now, we
    can only operate the clients with CSA in LEARN mode. As soon as we put
    CSA back into PROTECT mode, it's just a matter of a few minutes before
    connectivity is lost. This is when AD and ACS are not communicating.

    Any suggestions on how to best troubleshoot? Or a starting point for
    possible issues? Thanks.
     
    , May 20, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Replies:
    0
    Views:
    383
  2. Andrew Ahearne
    Replies:
    16
    Views:
    448
    Andrew Ahearne
    Dec 19, 2005
  3. bdeditch

    error 998 comms.dll

    bdeditch, Jun 6, 2007, in forum: Computer Support
    Replies:
    1
    Views:
    679
  4. Ian Boag

    Async comms program

    Ian Boag, Apr 16, 2005, in forum: NZ Computing
    Replies:
    5
    Views:
    411
    Phstpok
    Apr 25, 2005
  5. Sakirana Karabudak

    Cannot login from ACS Admin -Cisco ACS 3.1

    Sakirana Karabudak, Dec 14, 2009, in forum: Cisco
    Replies:
    5
    Views:
    3,027
    Chino
    Dec 16, 2009
Loading...

Share This Page