help with wireless, no networks

Discussion in 'Hardware' started by Kontrik, Jan 29, 2008.

  1. Kontrik

    Kontrik

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    2
    I have Linksys WMP54G-CA adapter installed on my computer. It does not find any networks. I installed and updated it. I changed PCI slots. I unistalled and installed it all over again. However, whenever i disable the adapter and then enable it again, the light of the adapter flashes for a few seconds like it is working and then dies. During those few seconds it seems to find a few networks around, but cannot connect to them as it says that wireless network is not available anymore.

    This makes me think that the motherboard is find because it finds the adapter. The adapter seems to be ok, since it does flash for a bit and finds networks for a few seconds, but drops them. I am really confused. Anything is of help. Thank you.:-(
     
    Kontrik, Jan 29, 2008
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. John
    Replies:
    2
    Views:
    2,228
  2. burke.bruce@gmail.com
    Replies:
    1
    Views:
    554
    www.BradReese.Com
    Oct 16, 2006
  3. wwwired
    Replies:
    0
    Views:
    475
    wwwired
    Oct 31, 2006
  4. wwwired
    Replies:
    1
    Views:
    485
    usedcisco
    Nov 13, 2006
  5. =?Utf-8?B?TWFydGluIFRoLg==?=

    user account shows no networks in available wireless networks

    =?Utf-8?B?TWFydGluIFRoLg==?=, Oct 31, 2007, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    0
    Views:
    653
    =?Utf-8?B?TWFydGluIFRoLg==?=
    Oct 31, 2007
Loading...

Share This Page