Help me in AHB interface

Discussion in 'Hardware' started by dilinx, Apr 12, 2010.

  1. dilinx

    dilinx

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    1
    Hi all,
    I have a doubt in AHB interface...
    >>How can i connect HREADY (output) signals from slaves to master and to slaves itself....?
    I think we have two solutions for this ANDing & MUXing...
    Which one is best?

    Thanx in advance.....
    dilinx, Apr 12, 2010
    #1
    1. Advertising

  2. dilinx

    jettlee1

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    13
    you have error in the message.
    jettlee1, May 17, 2010
    #2
    1. Advertising

  3. dilinx

    ikredd2003

    Joined:
    Sep 19, 2011
    Messages:
    1
    hello hi can an one send cat et 2010a kegen please
    ikredd2003, Sep 19, 2011
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. AM
    Replies:
    4
    Views:
    806
  2. Geoff/Elaine

    Viruses Worm .Automat.AHB and download Trojan

    Geoff/Elaine, Sep 19, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    4
    Views:
    503
    Micha
    Sep 19, 2003
  3. Donna Arnot

    Worm.Automat. AHB

    Donna Arnot, Sep 22, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    3
    Views:
    397
    Boomer
    Sep 22, 2003
  4. Donna Arnot

    Worm.Automat.AHB

    Donna Arnot, Sep 22, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    1
    Views:
    461
    Boomer
    Sep 22, 2003
  5. shaiko

    AMBA AHB HREADYOUT signal

    shaiko, Sep 9, 2011, in forum: Hardware
    Replies:
    0
    Views:
    1,584
    shaiko
    Sep 9, 2011
Loading...

Share This Page