Help for NAT on a Cisco 2600

Discussion in 'Cisco' started by O-Zone, Nov 18, 2004.

  1. O-Zone

    O-Zone Guest

    Hi folks !
    This is my situations:

    ....Internet...[CISCO 2600]----[HUB/Switch]---[Servers Public IP's]
                                         |
                                         +-------[Private devices]

    This is my actual conf:

    DIGITEL-1721-MI01#show conf
    Using 1157 out of 29688 bytes
    !
    version 12.3
    service timestamps debug datetime msec
    service timestamps log datetime msec
    no service password-encryption
    !
    hostname DIGITEL-1721-MI01
    !
    boot-start-marker
    boot-end-marker
    !
    enable secret 5 *****
    enable password *****
    !
    mmi polling-interval 60
    no mmi auto-configure
    no mmi pvc
    mmi snmp-timeout 180
    no aaa new-model
    ip subnet-zero
    ip cef
    !
    !
    !
    no ftp-server write-enable
    !
    !
    !
    !
    interface FastEthernet0
    ip address 192.168.15.97 255.255.255.0 secondary
    ip address 62.94.**.** 255.255.255.248
    ip nat inside
    speed auto
    !
    interface Serial0
    ip address 62.94.**.** 255.255.255.252
    ip access-group 102 in
    no fair-queue
    !
    ip classless
    no ip route static inter-vrf
    ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 62.94.**.**
    no ip http server
    !
    access-list 20 permit °
    access-list 20 permit *
    access-list 20 permit *
    access-list 20 permit *
    access-list 20 permit *
    access-list 20 permit *
    snmp-server community **** RO
    snmp-server enable traps tty
    !
    line con 0
    line aux 0
    line vty 0 4
    access-class 20 in
    password ****
    login
    !
    !
    end

    DIGITEL-1721-MI01#

    If i ping, from the router, a device 192.168.15.x, it respond. I need to map
    a Public-IP:port to 192.168.15.111:port.

    Someone can suggest/help me ?

    Thanks ! Oz
    --
    -----
    O-Zone ! No(C) 2004
    WWW.ZEROZONE.IT >>> http://www.zerozone.it
    MyPHOTOS Photo-BLOG >>> http://myphotos.zerozone.it
    Pegasus Adventure's >>> http://www.zerozone.it/Varie/MotoStory
    O-Zone, Nov 18, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. O-Zone

    Ben Guest

    Try this:

    interface Serial0
    ip nat outside
    ip nat inside source static udp 192.168.15.111 [port #] interface Serial0
    [port #]




    "O-Zone" <> wrote in message
    news:...
    > Hi folks !
    > This is my situations:
    >
    > ...Internet...[CISCO 2600]----[HUB/Switch]---[Servers Public IP's]
    > |
    > +-------[Private devices]
    >
    > This is my actual conf:
    >
    > DIGITEL-1721-MI01#show conf
    > Using 1157 out of 29688 bytes
    > !
    > version 12.3
    > service timestamps debug datetime msec
    > service timestamps log datetime msec
    > no service password-encryption
    > !
    > hostname DIGITEL-1721-MI01
    > !
    > boot-start-marker
    > boot-end-marker
    > !
    > enable secret 5 *****
    > enable password *****
    > !
    > mmi polling-interval 60
    > no mmi auto-configure
    > no mmi pvc
    > mmi snmp-timeout 180
    > no aaa new-model
    > ip subnet-zero
    > ip cef
    > !
    > !
    > !
    > no ftp-server write-enable
    > !
    > !
    > !
    > !
    > interface FastEthernet0
    > ip address 192.168.15.97 255.255.255.0 secondary
    > ip address 62.94.**.** 255.255.255.248
    > ip nat inside
    > speed auto
    > !
    > interface Serial0
    > ip address 62.94.**.** 255.255.255.252
    > ip access-group 102 in
    > no fair-queue
    > !
    > ip classless
    > no ip route static inter-vrf
    > ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 62.94.**.**
    > no ip http server
    > !
    > access-list 20 permit °
    > access-list 20 permit *
    > access-list 20 permit *
    > access-list 20 permit *
    > access-list 20 permit *
    > access-list 20 permit *
    > snmp-server community **** RO
    > snmp-server enable traps tty
    > !
    > line con 0
    > line aux 0
    > line vty 0 4
    > access-class 20 in
    > password ****
    > login
    > !
    > !
    > end
    >
    > DIGITEL-1721-MI01#
    >
    > If i ping, from the router, a device 192.168.15.x, it respond. I need to

    map
    > a Public-IP:port to 192.168.15.111:port.
    >
    > Someone can suggest/help me ?
    >
    > Thanks ! Oz
    > --
    > -----
    > O-Zone ! No(C) 2004
    > WWW.ZEROZONE.IT >>> http://www.zerozone.it
    > MyPHOTOS Photo-BLOG >>> http://myphotos.zerozone.it
    > Pegasus Adventure's >>> http://www.zerozone.it/Varie/MotoStory
    Ben, Nov 22, 2004
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Jack
    Replies:
    3
    Views:
    781
  2. Replies:
    2
    Views:
    812
  3. Giuen
    Replies:
    0
    Views:
    758
    Giuen
    Sep 12, 2008
  4. Greg
    Replies:
    0
    Views:
    3,641
  5. rudiadams

    Cisco 2600 Router and NAT

    rudiadams, May 1, 2012, in forum: Hardware
    Replies:
    1
    Views:
    1,174
    sagitheron
    Jun 10, 2012
Loading...

Share This Page