Haupage TV Card and sound issues on Win XP Pro

Discussion in 'Computer Support' started by Chris Johnson, Jun 29, 2003.

  1. I was wondering if anyone could possibly save me a continued troubleshooting
    time and help me out with this problem.
    I have the WINTV Hauppauge TV card installed and the viewing and sound
    quality is excellent. Except for one small thing. It seems to freeze up
    (the video) it starts and stops. There is no other program running usually.
    I have more than enough power to run it.
    I'm on a Dell 8250 P4 2.8 with 512 in memory along with audigy 2 sound card.
    The video card has 128mg of ram.

    I have no idea what causes this. It basically keeps me from watching TV with
    it because it freezes quite a bit.

    As an extra bonus issue, I also experience crackling sounds intermittent. ON
    ANYTHING..Streams, DVD, CD etc. The sound card has been replaced as has the
    speakers and still no change. I've reseated the card a couple of times, took
    out the modem and I've also reinstalled drivers, altered the acceleration to
    help compensate for sound problems, but have it at full throttle when
    viewing the TV. I also changed the dmA to PIO...nothing...

    HELP anyone!

    Thanks in advance.

    chris
     
    Chris Johnson, Jun 29, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. pcbutts1
    Replies:
    0
    Views:
    613
    pcbutts1
    Jul 6, 2005
  2. pcbutts1
    Replies:
    0
    Views:
    790
    pcbutts1
    Jul 6, 2005
  3. Howie
    Replies:
    0
    Views:
    575
    Howie
    Jul 6, 2005
  4. Howie
    Replies:
    9
    Views:
    4,900
    pcbutts1
    Jul 12, 2005
  5. Spare
    Replies:
    0
    Views:
    876
    Spare
    Mar 2, 2008
Loading...

Share This Page