Frame Relay Back to Back Connection

Discussion in 'Cisco' started by jwagner, May 29, 2007.

  1. jwagner

    jwagner

    Joined:
    May 29, 2007
    Messages:
    1
    Hi,

    I am setting up a home lab and I've got two Cisco 2600 series routers connected to a 2500 series router that has been designated as a Frame switch. The line and protocol are both up and the link appears functional. RIP (v2) advertisements are being sent across the link, but I am unable to ping devices on the other end.

    Can anyone provide any suggestions as to what I might look at? I seem to have exhausted all the options I can think of.

    Thanks.
    jwagner, May 29, 2007
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Jose E. Calderon
    Replies:
    0
    Views:
    631
    Jose E. Calderon
    Oct 23, 2003
  2. Vimokh
    Replies:
    3
    Views:
    5,595
    Vimokh
    Sep 6, 2006
  3. wylbur37
    Replies:
    1
    Views:
    1,032
    Jukka Aho
    Nov 6, 2006
  4. zillah via HWKB.com

    Frame Relay -HQ-remote offices slow connection

    zillah via HWKB.com, Mar 5, 2007, in forum: Cisco
    Replies:
    9
    Views:
    394
    zillah via HWKB.com
    Mar 6, 2007
  5. zillah
    Replies:
    4
    Views:
    437
    BernieM
    Jul 14, 2007
Loading...

Share This Page