Forte Agent Posting, doesnt appear

Discussion in 'Computer Support' started by Romper, May 9, 2004.

  1. Romper

    Romper Guest

    Used forte Agent on and off for a few years now and never bothered posting
    (to busy gettin educated), can pick up the mail but discovered recently i
    couldnt post, set up outlook express to do this post using the same
    settings, i think ive missed a settin somewhere, had alook at the forte site
    and , searched the web but cant see my posts in forte, thanks in advance for
    any links, its the full version number .99g/32.326
     
    Romper, May 9, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. Romper

    °Mike° Guest

    Oh, for pity's sake! Update your copy of Agent and
    read the damn help file -- it's one of the best there
    is.


    On Sun, 9 May 2004 00:23:04 +0100, in
    <b5znc.21764$>
    Romper scrawled:

    >Used forte Agent on and off for a few years now and never bothered posting
    >(to busy gettin educated), can pick up the mail but discovered recently i
    >couldnt post, set up outlook express to do this post using the same
    >settings, i think ive missed a settin somewhere, had alook at the forte site
    >and , searched the web but cant see my posts in forte, thanks in advance for
    >any links, its the full version number .99g/32.326
    >


    --
    Basic computer maintenance
    http://uk.geocities.com/personel44/maintenance.html
     
    °Mike°, May 10, 2004
    #2
    1. Advertising

  3. On Sun, 9 May 2004 00:23:04 +0100, in
    <b5znc.21764$>
    Romper scrawled:
    >
    >Used forte Agent on and off for a few years now and never bothered posting
    >(to busy gettin educated),


    Looks like that was a waste of time then.
     
    The Great Cornholio, May 10, 2004
    #3
  4. Romper

    °Mike° Guest

    References:
    <b5znc.21764$>
    <>

    Please reply to the correct person, supplying the correct
    attributions.

    On Sun, 09 May 2004 17:08:55 -0700, in
    <>
    The Great Cornholio scrawled:

    >
    >On Sun, 9 May 2004 00:23:04 +0100, in
    > <b5znc.21764$>
    > Romper scrawled:
    >>
    >>Used forte Agent on and off for a few years now and never bothered posting
    >>(to busy gettin educated),

    >
    >Looks like that was a waste of time then.
    >


    --
    Basic computer maintenance
    http://uk.geocities.com/personel44/maintenance.html
     
    °Mike°, May 10, 2004
    #4
  5. Romper

    Boomer Guest

    "Romper" <> did say:

    > Used forte Agent on and off for a few years now and never bothered
    > posting (to busy gettin educated), can pick up the mail but
    > discovered recently i couldnt post, set up outlook express to do
    > this post using the same settings, i think ive missed a settin
    > somewhere, had alook at the forte site and , searched the web but
    > cant see my posts in forte, thanks in advance for any links, its
    > the full version number .99g/32.326


    You might want to 'update' your clock settings. ;)
     
    Boomer, May 10, 2004
    #5
  6. On Mon, 10 May 2004 01:13:12 +0100, °Mike° <>
    wrote:

    >References:
    > <b5znc.21764$>
    > <>
    >
    >Please reply to the correct person, supplying the correct
    >attributions.
    >

    I would have if the original was on my news server. Oh well.
     
    The Great Cornholio, May 10, 2004
    #6
  7. Romper

    °Mike° Guest

    On Sun, 09 May 2004 17:31:37 -0700, in
    <>
    The Great Cornholio scrawled:

    >On Mon, 10 May 2004 01:13:12 +0100, °Mike° <>
    >wrote:
    >
    >>References:
    >> <b5znc.21764$>
    >> <>
    >>
    >>Please reply to the correct person, supplying the correct
    >>attributions.
    >>

    >I would have if the original was on my news server. Oh well.


    If that's the case, you should indicate this at the *top*
    of your post. The usual way of doing this is to include
    a <piggybacked> note. It save any confusion over who
    said what, and to whom.

    --
    Basic computer maintenance
    http://uk.geocities.com/personel44/maintenance.html
     
    °Mike°, May 10, 2004
    #7
  8. Romper

    Guest

    was said before :
    >"Romper" <> did say:
    >
    >> Used forte Agent on and off for a few years now and never bothered
    >> posting (to busy gettin educated), can pick up the mail but
    >> discovered recently i couldnt post, set up outlook express to do
    >> this post using the same settings, i think ive missed a settin
    >> somewhere, had alook at the forte site and , searched the web but
    >> cant see my posts in forte, thanks in advance for any links, its
    >> the full version number .99g/32.326

    >
    >You might want to 'update' your clock settings. ;)
    >

    thanks for that didnt notice got it sorted now though while the other
    2 were having a discussion
    Outa here peeps.... got a world to save
     
    , May 10, 2004
    #8
  9. Romper

    Guest

    was said before :
    >On Sun, 09 May 2004 17:31:37 -0700, in
    > <>
    > The Great Cornholio scrawled:
    >
    >>On Mon, 10 May 2004 01:13:12 +0100, °Mike° <>
    >>wrote:
    >>
    >>>References:
    >>> <b5znc.21764$>
    >>> <>
    >>>
    >>>Please reply to the correct person, supplying the correct
    >>>attributions.
    >>>

    >>I would have if the original was on my news server. Oh well.

    >
    >If that's the case, you should indicate this at the *top*
    >of your post. The usual way of doing this is to include
    >a <piggybacked> note. It save any confusion over who
    >said what, and to whom.
    >
    >--
    >Basic computer maintenance
    >http://uk.geocities.com/personel44/maintenance.html



    now now children.... forgot to say what the education was :)
    Outa here peeps.... got a world to save
     
    , May 10, 2004
    #9
  10. Romper

    Boomer Guest

    did say:

    > was said before :
    >>"Romper" <> did say:
    >>
    >>> Used forte Agent on and off for a few years now and never bothered
    >>> posting (to busy gettin educated), can pick up the mail but
    >>> discovered recently i couldnt post, set up outlook express to do
    >>> this post using the same settings, i think ive missed a settin
    >>> somewhere, had alook at the forte site and , searched the web but
    >>> cant see my posts in forte, thanks in advance for any links, its
    >>> the full version number .99g/32.326

    >>
    >>You might want to 'update' your clock settings. ;)
    >>

    > thanks for that


    You're welcome.

    > didnt notice got it sorted now though while the other
    > 2 were having a discussion
    > Outa here peeps.... got a world to save
    >
     
    Boomer, May 10, 2004
    #10
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. prk
    Replies:
    2
    Views:
    603
  2. Kompu Kid

    Free Agent usenet posts do not appear

    Kompu Kid, Dec 21, 2004, in forum: Computer Support
    Replies:
    2
    Views:
    609
    Star@*.*.invalid
    Dec 22, 2004
  3. Fruit2O

    Cross Posting Test Using Forte Agent

    Fruit2O, Nov 1, 2006, in forum: Digital Photography
    Replies:
    0
    Views:
    363
    Fruit2O
    Nov 1, 2006
  4. dann
    Replies:
    6
    Views:
    797
  5. Replies:
    1
    Views:
    6,747
    Susan Bugher
    Jul 27, 2007
Loading...

Share This Page