FIREFOX 0.9/0.9.1 ?BUG?: Not loading pages properly

Discussion in 'Firefox' started by waterlamb, Jun 30, 2004.

  1. waterlamb

    waterlamb Guest

    Is anyone able to confirm whether this is a bug or not?

    Since installing and using the 0.9x series of Firefox, I have noticed that I
    am having to continually reclick on links, reopen and reload pages.

    I did not notice this happening on any versions prior to 0.9.

    What is happening is that when a link is clicked, I often end up sitting
    waiting for the page to load and nothing happens (if it is a link opening in
    a new tab, it times out and ends up with an "Untitled" header, or for urls
    entered in the title bar, a previously viewed page remains while the url
    attempt times out.

    I find that because of these problems, that I have to continually re-click
    links (sometimes more than once) to properly activate and load a page.

    This can be particularly annoying when you are clicking off a list of new
    tabs from a links page listing (ie Google search), then going onto the next
    page only to find that the "new tabs" have not opened the pages as expected,
    so you have to retrace your steps.

    Has anyone else encountered a similar problem with the newer versions, or
    make suggestions as to a way to remedy the problem? This is 0.9x specific
    (earlier versions and IE unaffected).
     
    waterlamb, Jun 30, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Daniel Prince
    Replies:
    2
    Views:
    6,846
    Doug G
    Jun 24, 2005
  2. Chuck Amato

    Firefox not loading up pages correctly

    Chuck Amato, Sep 14, 2005, in forum: Firefox
    Replies:
    1
    Views:
    9,396
    Ed Mullen
    Sep 14, 2005
  3. ~~~AAA~~~

    Page not loading properly

    ~~~AAA~~~, Jan 31, 2006, in forum: Firefox
    Replies:
    0
    Views:
    967
    ~~~AAA~~~
    Jan 31, 2006
  4. Andy Petro

    Browser not loading properly.

    Andy Petro, Dec 15, 2004, in forum: Computer Support
    Replies:
    2
    Views:
    3,909
    °Mike°
    Dec 15, 2004
  5. Scot Gardner
    Replies:
    0
    Views:
    1,355
    Scot Gardner
    Sep 2, 2003
Loading...

Share This Page