Exchange server

Discussion in 'Software' started by lasantha, Nov 14, 2006.

  1. lasantha

    lasantha

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Messages:
    7
    Hi,

    We are having problem with OWA and when we are going to access OWA getting like this error.”HTTP/1.1 503 Service Unavailable”. I found that problem. Because two exchange services have been corrupted by immediately power frailer. Then, every user can’t send and receive email. Also windows 2003 is not logging as normal mode and it does not come into view dialog box of enter user name, password. Then, I have to logging as safe mode and stop those exchange services. After that, I have to restart windows 2003 as normal mode and start those two exchange services manually.

    Still, Server is not logging as normal mode and doest not appear dialog of user name, password. Because of corrupted services is not able to start automatically while windows 2003 is logging.

    See this like for more information

    http://support.microsoft.com/?kbid=823159

    lasantha
     
    lasantha, Nov 14, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Jose Luis

    Exchange 5.5 with Exchange 2000 Cluster problem

    Jose Luis, Feb 13, 2004, in forum: Microsoft Certification
    Replies:
    0
    Views:
    756
    Jose Luis
    Feb 13, 2004
  2. winman
    Replies:
    9
    Views:
    731
    Consultant
    Jul 30, 2003
  3. =?Utf-8?B?am9zdWU=?=
    Replies:
    3
    Views:
    1,043
    =?Utf-8?B?U2xpY2tERFNB?=
    Aug 15, 2007
  4. Juan
    Replies:
    3
    Views:
    2,203
  5. Fraser Scott

    Exchange 2007 or Exchange 2010???

    Fraser Scott, Jul 21, 2009, in forum: Microsoft Certification
    Replies:
    0
    Views:
    1,511
    Fraser Scott
    Jul 21, 2009
Loading...

Share This Page