Eval. period over after about a month?

Discussion in 'Windows 64bit' started by =?Utf-8?B?am9obiAxOQ==?=, Nov 29, 2005.

  1. Hi, i got my eval copy of win xp 64 pro bout a month ago. today i installed a
    new OCZ ram chip and needed to reset cmos so i could boot. i forgot to reset
    the time ...then booted into 64 and it said "this copys time for evaluation
    is up" or close to that. i've reset the clock now but error still happens.
    any suggestions?
     
    =?Utf-8?B?am9obiAxOQ==?=, Nov 29, 2005
    #1
    1. Advertising

  2. Hello John,
    Your choices are to upgrade to a non-eval version or to reinstall clean the
    64-bit eval version.
    Changing the time, caused the OS to expire. There isn't a way to reset
    this once it occurs other than upgrading to non-eval media.
    Installing clean however would give you another 120 days.
    Thanks,
    Darrell Gorter[MSFT]

    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights
    --------------------
    <Thread-Topic: Eval. period over after about a month?
    <thread-index: AcX0oTL1iVI4kVaGS2KF9e31P947zg==
    <X-WBNR-Posting-Host: 71.197.142.229
    <From: "=?Utf-8?B?am9obiAxOQ==?=" <john >
    <Subject: Eval. period over after about a month?
    <Date: Mon, 28 Nov 2005 20:56:03 -0800
    <Lines: 5
    <Message-ID: <>
    <MIME-Version: 1.0
    <Content-Type: text/plain;
    < charset="Utf-8"
    <Content-Transfer-Encoding: 7bit
    <X-Newsreader: Microsoft CDO for Windows 2000
    <Content-Class: urn:content-classes:message
    <Importance: normal
    <Priority: normal
    <X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.3790.0
    <Newsgroups: microsoft.public.windows.64bit.general
    <NNTP-Posting-Host: TK2MSFTNGXA03.phx.gbl 10.40.2.250
    <Path: TK2MSFTNGXA02.phx.gbl!TK2MSFTNGXA03.phx.gbl
    <Xref: TK2MSFTNGXA02.phx.gbl microsoft.public.windows.64bit.general:22932
    <X-Tomcat-NG: microsoft.public.windows.64bit.general
    <
    <Hi, i got my eval copy of win xp 64 pro bout a month ago. today i
    installed a
    <new OCZ ram chip and needed to reset cmos so i could boot. i forgot to
    reset
    <the time ...then booted into 64 and it said "this copys time for
    evaluation
    <is up" or close to that. i've reset the clock now but error still happens.
    <any suggestions?
    <
     
    Darrell Gorter[MSFT], Nov 30, 2005
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. BRight777
    Replies:
    0
    Views:
    578
    BRight777
    Aug 6, 2006
  2. BRight777
    Replies:
    0
    Views:
    637
    BRight777
    Aug 6, 2006
  3. =?Utf-8?B?Zmlyc3QgcGVyc29uIGdhbWVy?=

    xp64 eval now says "evaluation period has ended" and reboots

    =?Utf-8?B?Zmlyc3QgcGVyc29uIGdhbWVy?=, Jan 8, 2006, in forum: Windows 64bit
    Replies:
    5
    Views:
    740
    churin
    Jan 10, 2006
  4. Theo Markettos

    VOIP over VPN over TCP over WAP over 3G

    Theo Markettos, Feb 3, 2008, in forum: UK VOIP
    Replies:
    2
    Views:
    928
    Theo Markettos
    Feb 14, 2008
  5. hg

    xp pro eval. period

    hg, May 25, 2006, in forum: MCDST
    Replies:
    3
    Views:
    304
    Steve W.
    Jul 25, 2006
Loading...

Share This Page