Etherchannel 4006

Discussion in 'Cisco' started by Roland Waidhas, Jul 13, 2003.

  1. Hello,

    I tried to set up an Etherchannel with "set port channel 5/5-6 desirable" on
    a Cat 4006 with CatOS 6.3.
    With "show port channel" I got "No channel avilible" or sonething like that.
    I tried to stop the Channel with "clear port channel 5/5-6" that doesn't
    work.
    I tried to "reset mod 5". Module 5 is a 24 Port Gigabit Modul.
    After that I got on al not used ports the entry "set portvlancost x/x cost3"

    How can I delete the "set port Channel 5/5-6" and the "set portvlancost" in
    my running config?

    By Roland
    Roland Waidhas, Jul 13, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Dennis Paul

    802.1x on Cisco 4006

    Dennis Paul, Jul 10, 2003, in forum: Cisco
    Replies:
    0
    Views:
    1,177
    Dennis Paul
    Jul 10, 2003
  2. Kevin

    4006 port with LED out

    Kevin, Nov 1, 2003, in forum: Cisco
    Replies:
    0
    Views:
    476
    Kevin
    Nov 1, 2003
  3. Flemming Haurum

    4006 SUP III locks up

    Flemming Haurum, Nov 1, 2003, in forum: Cisco
    Replies:
    0
    Views:
    2,205
    Flemming Haurum
    Nov 1, 2003
  4. jing shen
    Replies:
    1
    Views:
    454
    Walter Roberson
    Nov 9, 2003
  5. Rob
    Replies:
    1
    Views:
    583
Loading...

Share This Page