EIGRP: Default Route is not propagating

Discussion in 'Cisco' started by clsawyer@gmail.com, Jul 17, 2006.

  1. Guest

    Hub and Spoke network.
    3700 hubFrame Relay

    Sites are all 1721
    Stub mode

    I have a route map in a router pointing to my default gateway. I see
    the route propogated to the 3700 using "Sh ip eigrp top 0.0.0.0
    0.0.0.0, however it does not make it to the remote sites. All other
    routes are distributed to EIGRP.

    Any ideas?

    There are no acl's involved, and otherwise EIGRP is working normally.
    , Jul 17, 2006
    #1
    1. Advertising

  2. Merv Guest


    > I have a route map in a router pointing to my default gateway. I see
    > the route propogated to the 3700 using "Sh ip eigrp top 0.0.0.0
    > 0.0.0.0, however it does not make it to the remote sites. All other
    > routes are distributed to EIGRP.


    1. Does the 3700 install default into the RIB ( main routing table)
    from the EIGRP topo table?

    2. Which IOS version is running on 3700?
    Merv, Jul 18, 2006
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. steve_nsi
    Replies:
    1
    Views:
    2,289
    Vincent C Jones
    Dec 5, 2005
  2. jdillman
    Replies:
    8
    Views:
    3,187
  3. Replies:
    0
    Views:
    411
  4. Replies:
    0
    Views:
    486
  5. Replies:
    9
    Views:
    5,050
    Scott Perry
    Aug 7, 2008
Loading...

Share This Page