Easyvpn Client + Concentrator 3000

Discussion in 'Cisco' started by Mark Lawrence, Mar 15, 2005.

  1. A question I hope some one can help with.

    Can anyone explain when I terminate a tunnel on the concentrator using a
    DHCP address which is in the same network as the private interface it fails?

    All VPN clients are fine, but when I look at the SA on the router, it
    encrypts all packets but never gets a return from the concentrator SA, if
    you look at the SA on the concentrator the return traffic is decrypted and
    encrypted but never makes it back across the tunnel.

    However if I use another network, and use the concentrator as a Stub router
    all is good, looking at the IOS configs everyone's using a different subnet,
    which is fine. But why is this the case? Can't work it out in my head.

    Thanks

    Marc
    Mark Lawrence, Mar 15, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Squigs
    Replies:
    3
    Views:
    3,986
    Squigs
    Aug 24, 2004
  2. John Balch
    Replies:
    3
    Views:
    719
    John Balch
    Sep 24, 2004
  3. Goggen
    Replies:
    1
    Views:
    983
    Uli Link
    Jan 26, 2006
  4. Eitan
    Replies:
    0
    Views:
    490
    Eitan
    Mar 5, 2006
  5. Replies:
    1
    Views:
    431
    Darren
    Apr 20, 2008
Loading...

Share This Page