DVI not working

Discussion in 'Computer Information' started by yawnmoth, Apr 20, 2005.

  1. yawnmoth

    yawnmoth Guest

    I decided I'd try to update my video card driver by uninstalling the
    old one and then installing a newer one, but... after doing so, the
    DVI output on my video card stopped working. Before, the DVI output
    even worked when only the BIOS had been loaded. Now, it doesn't work
    even after Windows has been fully loaded.

    I'm not sure why installing the driver would cause this to happen, but
    it seems to have done so, none-the-less.

    After a while of playing around with the settings, I just uninstalled
    the new driver and tried installing the old driver again. Same
    problem.

    So... any ideas as to what I can do to fix this?

    My video card is an ATI Radeon 9600 with DVI, VGA, and S-Video outputs.
     
    yawnmoth, Apr 20, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?RHJhZ29ueA==?=

    wifi not working on new hp, or not working after live update

    =?Utf-8?B?RHJhZ29ueA==?=, Oct 2, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    1,010
    =?Utf-8?B?RHJhZ29ueA==?=
    Oct 2, 2005
  2. Taki Soho
    Replies:
    0
    Views:
    1,976
    Taki Soho
    Sep 22, 2004
  3. mmmarlee mcgarvey
    Replies:
    1
    Views:
    944
    Watcher of the Skies
    Sep 2, 2004
  4. Paul Welch

    AOL working, Internet Explorer not working

    Paul Welch, Aug 12, 2006, in forum: Computer Support
    Replies:
    3
    Views:
    3,976
    Thoronwen
    Aug 13, 2006
  5. Brian O
    Replies:
    10
    Views:
    1,104
Loading...

Share This Page