DVD audio fails in graphedit

Discussion in 'DVD Video' started by shirsoft, Aug 21, 2007.

  1. shirsoft

    shirsoft

    Joined:
    Aug 21, 2007
    Messages:
    1
    The dvd works fine in wmp10 but graphedit fails to find a proper audio decoder for the specified dvd.
    I have cyberlink powerdvd7(trial version).
    Graphedit is only able to use the cyberlink power video decoder even though both the audio and video decoder are installed. Wmp10 uses both audio and video decoders from cyberlink(the process viewer that it is attached to these modules)
    Strangly ac3 filter can play it successfully even though both the decoder are of dolby ac3 type.
    As our's is a web based application we wish to use as few codecs as possible to reduce executable size.
    Any help is highly appreciated

    -Shireesh
    shirsoft, Aug 21, 2007
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. chieyenne
    Replies:
    2
    Views:
    934
    Aquanaut
    May 19, 2005
  2. Ant
    Replies:
    8
    Views:
    2,289
    Oldus Fartus
    Jun 24, 2004
  3. Mad Scientist Jr

    copying audio extras on dvd to audio CD?

    Mad Scientist Jr, Oct 5, 2004, in forum: DVD Video
    Replies:
    2
    Views:
    790
    Mad Scientist Jr
    Oct 7, 2004
  4. atlantic965

    SONY DVD RW DW-G120A SOMETIMES FAILS......

    atlantic965, Jun 18, 2006, in forum: DVD Video
    Replies:
    0
    Views:
    5,680
    atlantic965
    Jun 18, 2006
  5. Stu Logan
    Replies:
    3
    Views:
    1,629
    sdlomi2
    Apr 13, 2006
Loading...

Share This Page