Digital camera issue now...

Discussion in 'Computer Support' started by Mary, Apr 7, 2004.

  1. Mary

    Mary Guest

    Grrrr....I am not sure what caused my Kodak EasyShare software to take a
    crap on me. I have been using it for 1 1/2 yrs. now and I changed a few
    things on my PC recently. When I first installed this software on my old PC,
    with Win98, I had problems, but a reinstall fixed them. I also have like 4
    other photo software, but none of them recognize my camera, only my scanner
    and when I try to add my camera, it asks for the manufacturer disc, which I
    put in and then it says it can't find squat. I will list the possible causes
    and maybe someone will be able to help. I did try uninstalling,
    reinstalling, repairing...to no avail. Here are the possibilities:

    1. Changed ISP's-this new one has a Firewall (but so does XP Pro)
    2. Installed SpyBot, SpyBlaster & HD Valet
    3. Installed new Norton AntiVirus 2004

    These are the only new things I've done. Now, when I try to run Kodak
    EasyShare software, it is all blinky at the top & then stops responding. I
    hate it when this stuff gets minds of it own and gets all ornery! Chaps my
    hide!

    All help is appreciated.
    --
    Mary

    P.S. The camera is great...as for the software....it's for the lousy crows.
    Mary, Apr 7, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. Mary

    -= Hawk =- Guest

    On Wed, 7 Apr 2004 00:08:37 -0500, "Mary" <>
    scribbled:

    >Grrrr....I am not sure what caused my Kodak EasyShare software to take a
    >crap on me. I have been using it for 1 1/2 yrs. now and I changed a few
    >things on my PC recently. When I first installed this software on my old PC,
    >with Win98, I had problems, but a reinstall fixed them. I also have like 4
    >other photo software, but none of them recognize my camera, only my scanner
    >and when I try to add my camera, it asks for the manufacturer disc, which I
    >put in and then it says it can't find squat. I will list the possible causes
    >and maybe someone will be able to help. I did try uninstalling,
    >reinstalling, repairing...to no avail. Here are the possibilities:
    >
    >1. Changed ISP's-this new one has a Firewall (but so does XP Pro)
    >2. Installed SpyBot, SpyBlaster & HD Valet
    >3. Installed new Norton AntiVirus 2004
    >
    >These are the only new things I've done. Now, when I try to run Kodak
    >EasyShare software, it is all blinky at the top & then stops responding. I
    >hate it when this stuff gets minds of it own and gets all ornery! Chaps my
    >hide!
    >
    >All help is appreciated.


    This is why I bought a USB card reader. I never have these problems.

    --
    'What Profiteth It A Kingdom If The Oxen Be Deflated?'
    Riddles II, v3
    - T. Pratchett
    -= Hawk =-, Apr 7, 2004
    #2
    1. Advertising

  3. Mary

    Mary Guest

    Well, that sure didn't help. However, I had thought about a card reader.
    Also-I did uninstall Kodak EasyShare software and now, it asks which program
    I wish to use. Still have to mess with it more and see which program will
    actually let me get my pix off the camera. Thanks for your input...
    --
    Mary

    "-= Hawk =-" <> wrote in message
    news:cb47705ea8vjsvbm9ppnofhfuqrvh2rj5c@news-server...
    > On Wed, 7 Apr 2004 00:08:37 -0500, "Mary" <>
    > scribbled:
    > <snip>
    > This is why I bought a USB card reader. I never have these problems.
    >
    > --
    > 'What Profiteth It A Kingdom If The Oxen Be Deflated?'
    > Riddles II, v3
    > - T. Pratchett
    Mary, Apr 7, 2004
    #3
  4. Mary

    Mark Guest

    X-No-Archive: yes
    "Mary" <> wrote in message
    news:...
    > Grrrr....I am not sure what caused my Kodak EasyShare software to take a
    > crap on me. I have been using it for 1 1/2 yrs. now and I changed a few
    > things on my PC recently. When I first installed this software on my old

    PC,
    > with Win98, I had problems, but a reinstall fixed them. I also have like 4
    > other photo software, but none of them recognize my camera, only my

    scanner
    > and when I try to add my camera, it asks for the manufacturer disc, which

    I
    > put in and then it says it can't find squat. I will list the possible

    causes
    > and maybe someone will be able to help. I did try uninstalling,
    > reinstalling, repairing...to no avail. Here are the possibilities:
    >
    > 1. Changed ISP's-this new one has a Firewall (but so does XP Pro)
    > 2. Installed SpyBot, SpyBlaster & HD Valet
    > 3. Installed new Norton AntiVirus 2004
    >
    > These are the only new things I've done. Now, when I try to run Kodak
    > EasyShare software, it is all blinky at the top & then stops responding. I
    > hate it when this stuff gets minds of it own and gets all ornery! Chaps my
    > hide!
    >
    > All help is appreciated.
    > --
    > Mary
    >
    > P.S. The camera is great...as for the software....it's for the lousy

    crows.

    Ask at rec.photo.digital?
    Mark, Apr 7, 2004
    #4
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Mary

    Digital camera issue...

    Mary, Apr 7, 2004, in forum: Digital Photography
    Replies:
    3
    Views:
    949
    Craig Wisted
    Apr 9, 2004
  2. Hellenic Mensa
    Replies:
    1
    Views:
    439
    John McWilliams
    Aug 30, 2004
  3. Replies:
    6
    Views:
    384
    Larry
    Oct 28, 2004
  4. Royluo
    Replies:
    0
    Views:
    687
    Royluo
    Jul 28, 2007
  5. Victek
    Replies:
    1
    Views:
    384
    Bill Tuthill
    Oct 1, 2007
Loading...

Share This Page