Device status incorrect

Discussion in 'Wireless Networking' started by =?Utf-8?B?SG93YXJkX1dvb2RhcmQ=?=, Sep 6, 2004.

  1. I've seen several similar posts but as the TV commercial says, "not exactly"...

    I have a Linksys wireless network with one desktop connected directly to the
    WAP and another desktop and one laptop connecting wireless to the WAP. My
    dsl modem is connected to the WAP for sharing by all. Since upgrading to sp2
    the internet connection is showing "disabled". It is actually working just
    fine -- at least everything is using it ok. However, all three devices are
    showing it as disabled in My Network Connections. All will show "connected"
    in the Enable dialog box but the status never changes. The XP firewall is
    disabled.

    Any ideas?
    =?Utf-8?B?SG93YXJkX1dvb2RhcmQ=?=, Sep 6, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. Btw, I upgraded all three machines to sp2 from sp1. They all showed the
    device starus before and now they all three show it incorrectly.

    Howard
    ===========================
    "Howard_Woodard" <> wrote in message
    news:...
    > I've seen several similar posts but as the TV commercial says, "not
    > exactly"...
    >
    > I have a Linksys wireless network with one desktop connected directly to
    > the
    > WAP and another desktop and one laptop connecting wireless to the WAP. My
    > dsl modem is connected to the WAP for sharing by all. Since upgrading to
    > sp2
    > the internet connection is showing "disabled". It is actually working
    > just
    > fine -- at least everything is using it ok. However, all three devices
    > are
    > showing it as disabled in My Network Connections. All will show
    > "connected"
    > in the Enable dialog box but the status never changes. The XP firewall is
    > disabled.
    >
    > Any ideas?
    Howard Woodard, Sep 7, 2004
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Howard Woodard

    After XP sp2 device status is incorect...

    Howard Woodard, Sep 7, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    10
    Views:
    904
    Brian Wehrle [MSFT]
    Sep 21, 2004
  2. Judy
    Replies:
    6
    Views:
    1,156
    AnyBody43
    Jun 5, 2004
  3. Adman

    Incorrect network status

    Adman, Dec 28, 2006, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    5
    Views:
    444
    Adman
    Dec 29, 2006
  4. =?Utf-8?B?QXZpYXRvcg==?=

    Incorrect Connection Status

    =?Utf-8?B?QXZpYXRvcg==?=, Dec 29, 2006, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    4
    Views:
    412
  5. donster

    "incorrect boot device"

    donster, Jan 3, 2007, in forum: Computer Support
    Replies:
    11
    Views:
    874
Loading...

Share This Page