Delay In Establishing Internet Connection

Discussion in 'Computer Support' started by Lukus, Jan 1, 2004.

  1. Lukus

    Lukus Guest

    Recently, my computer has started acting weird. When I boot up, it
    takes almost 2 minutes for my computer to establish an internet
    connection thru my high-speed cable modem (Rogers).

    Often, the Camera and Scanner Wizard will start automatically, as if I
    had just plugged in my digital/webcam. Seconds later, the internet
    will connect. But always after a minute or two after WinXP booted.

    I scanned for viruses and spyware, all seems fine. Any ideas what
    could be causing this delay all a sudden?

    TIA
     
    Lukus, Jan 1, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. news.microsoft.com

    Establishing Bluetooth network connection with PDA

    news.microsoft.com, Nov 22, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    0
    Views:
    771
    news.microsoft.com
    Nov 22, 2004
  2. Paul
    Replies:
    4
    Views:
    498
    Ivan Ostres
    Feb 13, 2004
  3. ggeo99

    Re: Trouble Establishing Wireless Connection

    ggeo99, Jan 22, 2006, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    0
    Views:
    1,216
    ggeo99
    Jan 22, 2006
  4. James
    Replies:
    9
    Views:
    28,374
    James
    Mar 6, 2006
  5. Lukus
    Replies:
    0
    Views:
    418
    Lukus
    Jan 3, 2004
Loading...

Share This Page