DCOM Error

Discussion in 'Computer Support' started by aretired, Apr 26, 2004.

  1. aretired

    aretired Guest

    After solving the error for my window time now i have another error
    that
    has started to appears.
    I have set to manual all disabled services and i still get this
    error.
    Does anyone could tell me with which service this dcom is related
    and which one should be automatic.
    The problem started a week ago when winxp pro crash and i had to use
    my xp cd recovery. And, coming back to
    original configuration. Before my system was fast booting now it
    take more than 3 min to boot up.
    I had done lots of tweaking in the past 2 years, most of them i dont
    remember.
    p4 1.7, 640 ram, xp pro.
    Any help would again be much appreciated.
    Thank you

    Event Type: Error
    Event Source: DCOM
    Event Category: None
    Event ID: 10005
    Date: 4/26/2004
    Time: 1:38:57 PM
    User: WORKGROU-20B7XU\
    Description:
    DCOM got error "The service cannot be started, either because it is
    disabled or because it has no enabled devices associated with it. "
    attempting to start the service BITS with arguments "" in order to
    run the server:
    {69AD4AEE-51BE-439B-A92C-86AE490E8B30}
     
    aretired, Apr 26, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. aretired

    aretired Guest

    Just read something about that error.
    I had service patch 1 installed before the crash. I have re
    installled all the windows updates but i have not re installed the
    service patch.
    By doing recovery DID the service patch disappeared and should i re
    install it.
    Tks


    "aretired" <> wrote in message
    news:Ccejc.4936$...
    > After solving the error for my window time now i have another

    error
    > that
    > has started to appears.
    > I have set to manual all disabled services and i still get this
    > error.
    > Does anyone could tell me with which service this dcom is related
    > and which one should be automatic.
    > The problem started a week ago when winxp pro crash and i had to

    use
    > my xp cd recovery. And, coming back to
    > original configuration. Before my system was fast booting now it
    > take more than 3 min to boot up.
    > I had done lots of tweaking in the past 2 years, most of them i

    dont
    > remember.
    > p4 1.7, 640 ram, xp pro.
    > Any help would again be much appreciated.
    > Thank you
    >
    > Event Type: Error
    > Event Source: DCOM
    > Event Category: None
    > Event ID: 10005
    > Date: 4/26/2004
    > Time: 1:38:57 PM
    > User: WORKGROU-20B7XU\
    > Description:
    > DCOM got error "The service cannot be started, either because it

    is
    > disabled or because it has no enabled devices associated with it.

    "
    > attempting to start the service BITS with arguments "" in order to
    > run the server:
    > {69AD4AEE-51BE-439B-A92C-86AE490E8B30}
    >
    >
    >
     
    aretired, Apr 26, 2004
    #2
    1. Advertising

  3. aretired

    Lazarus Guest

    dcom error is a modem fault.....update your modem driver!


    "aretired" <> wrote in message
    news:Ccejc.4936$...
    > After solving the error for my window time now i have another error
    > that
    > has started to appears.
    > I have set to manual all disabled services and i still get this
    > error.
    > Does anyone could tell me with which service this dcom is related
    > and which one should be automatic.
    > The problem started a week ago when winxp pro crash and i had to use
    > my xp cd recovery. And, coming back to
    > original configuration. Before my system was fast booting now it
    > take more than 3 min to boot up.
    > I had done lots of tweaking in the past 2 years, most of them i dont
    > remember.
    > p4 1.7, 640 ram, xp pro.
    > Any help would again be much appreciated.
    > Thank you
    >
    > Event Type: Error
    > Event Source: DCOM
    > Event Category: None
    > Event ID: 10005
    > Date: 4/26/2004
    > Time: 1:38:57 PM
    > User: WORKGROU-20B7XU\
    > Description:
    > DCOM got error "The service cannot be started, either because it is
    > disabled or because it has no enabled devices associated with it. "
    > attempting to start the service BITS with arguments "" in order to
    > run the server:
    > {69AD4AEE-51BE-439B-A92C-86AE490E8B30}
    >
    >
    >
     
    Lazarus, Apr 26, 2004
    #3
  4. aretired

    °Mike° Guest

    Go back to BlackViper and reset ALL of your
    services to back to default.


    On Mon, 26 Apr 2004 20:22:58 GMT, in
    <Ccejc.4936$>
    aretired scrawled:

    >After solving the error for my window time now i have another error
    >that
    >has started to appears.
    >I have set to manual all disabled services and i still get this
    >error.
    >Does anyone could tell me with which service this dcom is related
    >and which one should be automatic.
    >The problem started a week ago when winxp pro crash and i had to use
    >my xp cd recovery. And, coming back to
    >original configuration. Before my system was fast booting now it
    >take more than 3 min to boot up.
    >I had done lots of tweaking in the past 2 years, most of them i dont
    >remember.
    >p4 1.7, 640 ram, xp pro.
    >Any help would again be much appreciated.
    >Thank you
    >
    >Event Type: Error
    >Event Source: DCOM
    >Event Category: None
    >Event ID: 10005
    >Date: 4/26/2004
    >Time: 1:38:57 PM
    >User: WORKGROU-20B7XU\
    >Description:
    >DCOM got error "The service cannot be started, either because it is
    >disabled or because it has no enabled devices associated with it. "
    >attempting to start the service BITS with arguments "" in order to
    >run the server:
    >{69AD4AEE-51BE-439B-A92C-86AE490E8B30}
    >
    >


    --
    Basic computer maintenance
    http://uk.geocities.com/personel44/maintenance.html
     
    °Mike°, Apr 27, 2004
    #4
  5. aretired

    °Mike° Guest

    Nonsense.


    On Mon, 26 Apr 2004 21:44:06 +0000 (UTC), in
    <c6jvr5$g$>
    Lazarus scrawled:

    >dcom error is a modem fault.....update your modem driver!
    >
    >
    >"aretired" <> wrote in message
    >news:Ccejc.4936$...
    >> After solving the error for my window time now i have another error
    >> that
    >> has started to appears.
    >> I have set to manual all disabled services and i still get this
    >> error.
    >> Does anyone could tell me with which service this dcom is related
    >> and which one should be automatic.
    >> The problem started a week ago when winxp pro crash and i had to use
    >> my xp cd recovery. And, coming back to
    >> original configuration. Before my system was fast booting now it
    >> take more than 3 min to boot up.
    >> I had done lots of tweaking in the past 2 years, most of them i dont
    >> remember.
    >> p4 1.7, 640 ram, xp pro.
    >> Any help would again be much appreciated.
    >> Thank you
    >>
    >> Event Type: Error
    >> Event Source: DCOM
    >> Event Category: None
    >> Event ID: 10005
    >> Date: 4/26/2004
    >> Time: 1:38:57 PM
    >> User: WORKGROU-20B7XU\
    >> Description:
    >> DCOM got error "The service cannot be started, either because it is
    >> disabled or because it has no enabled devices associated with it. "
    >> attempting to start the service BITS with arguments "" in order to
    >> run the server:
    >> {69AD4AEE-51BE-439B-A92C-86AE490E8B30}
    >>
    >>
    >>

    >


    --
    Basic computer maintenance
    http://uk.geocities.com/personel44/maintenance.html
     
    °Mike°, Apr 27, 2004
    #5
  6. aretired

    aretired Guest

    Thanks again Mike,
    will reset all to default and let you know.
    I have a cable modem with high speed connection.
    Never had any connection problem
    Regards

    "°Mike°" <> wrote in message
    news:...
    > Go back to BlackViper and reset ALL of your
    > services to back to default.
    >
    >
    > On Mon, 26 Apr 2004 20:22:58 GMT, in
    > <Ccejc.4936$>
    > aretired scrawled:
    >
    > >After solving the error for my window time now i have another

    error
    > >that
    > >has started to appears.
    > >I have set to manual all disabled services and i still get this
    > >error.
    > >Does anyone could tell me with which service this dcom is related
    > >and which one should be automatic.
    > >The problem started a week ago when winxp pro crash and i had to

    use
    > >my xp cd recovery. And, coming back to
    > >original configuration. Before my system was fast booting now it
    > >take more than 3 min to boot up.
    > >I had done lots of tweaking in the past 2 years, most of them i

    dont
    > >remember.
    > >p4 1.7, 640 ram, xp pro.
    > >Any help would again be much appreciated.
    > >Thank you
    > >
    > >Event Type: Error
    > >Event Source: DCOM
    > >Event Category: None
    > >Event ID: 10005
    > >Date: 4/26/2004
    > >Time: 1:38:57 PM
    > >User: WORKGROU-20B7XU\
    > >Description:
    > >DCOM got error "The service cannot be started, either because it

    is
    > >disabled or because it has no enabled devices associated with it.

    "
    > >attempting to start the service BITS with arguments "" in order

    to
    > >run the server:
    > >{69AD4AEE-51BE-439B-A92C-86AE490E8B30}
    > >
    > >

    >
    > --
    > Basic computer maintenance
    > http://uk.geocities.com/personel44/maintenance.html
     
    aretired, Apr 27, 2004
    #6
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. ok
    Replies:
    4
    Views:
    449
  2. Sycoe

    dcom error

    Sycoe, Dec 1, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    2
    Views:
    5,724
    °Mike°
    Dec 1, 2003
  3. Jon

    DCOM ERROR 10006

    Jon, Feb 19, 2004, in forum: Computer Information
    Replies:
    0
    Views:
    1,621
  4. Tony Sperling

    DCOM error in Event Viewer!

    Tony Sperling, Feb 11, 2006, in forum: Windows 64bit
    Replies:
    3
    Views:
    4,255
    ChrisC
    Feb 12, 2006
  5. =?Utf-8?B?Z3JvbmsxMTE1?=

    DCOM got error attempting to start netman

    =?Utf-8?B?Z3JvbmsxMTE1?=, Aug 17, 2007, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    1,014
    Curt Christianson
    Aug 17, 2007
Loading...

Share This Page