D-Link wireless router trouble

Discussion in 'Computer Information' started by lars.bjorheim@gmail.com, Jan 18, 2007.

  1. Guest

    Hi!

    I'm trying to install a new D-Link wireless router at home. Everything
    seems to be alright, but when I get to where I am to enter the admin
    username and leave the password field empty, I get this message: 401
    unauthorized.

    Can anyone help me? I want my broadband back!


    Thanks,
    Lars
    , Jan 18, 2007
    #1
    1. Advertising

  2. JTJersey Guest

    On Thu, 18 Jan 2007 15:08:20 -0800, lars.bjorheim wrote:

    > Hi!
    >
    > I'm trying to install a new D-Link wireless router at home. Everything
    > seems to be alright, but when I get to where I am to enter the admin
    > username and leave the password field empty, I get this message: 401
    > unauthorized.
    >
    > Can anyone help me? I want my broadband back!
    >
    >
    > Thanks,
    > Lars


    I think your supposed to leave the Admin user name empty and put in the
    password, which is a default password found in the instructions either in
    your manual or on the CD. Try "admin" with no quotes.

    --
    Registered Linux User #267152
    JTJersey, Jan 18, 2007
    #2
    1. Advertising

  3. David Guest

    <> wrote in message
    news:...
    > Hi!
    >
    > I'm trying to install a new D-Link wireless router at home. Everything
    > seems to be alright, but when I get to where I am to enter the admin
    > username and leave the password field empty, I get this message: 401
    > unauthorized.
    >
    > Can anyone help me? I want my broadband back!
    >


    From memory of setting mine up I recall putting in admin in both places.
    Hope that helps;
    --
    Regards,
    David

    Please reply to News Group
    David, Jan 19, 2007
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?U0FG?=

    D-Link wireless link keeps dropping out

    =?Utf-8?B?U0FG?=, Apr 5, 2006, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    3
    Views:
    8,284
    David
    Apr 6, 2006
  2. Example #1

    Trouble posting through D-Link router

    Example #1, Feb 12, 2004, in forum: Computer Support
    Replies:
    2
    Views:
    427
  3. One's Too Many

    VoIP VLAN across router-router link?

    One's Too Many, Oct 24, 2006, in forum: Cisco
    Replies:
    6
    Views:
    1,772
    freeNAC
    Nov 1, 2006
  4. Yajesh Shanker
    Replies:
    7
    Views:
    2,684
    Trendkill
    Mar 29, 2007
  5. cgimofo

    trouble installing D-link wireless modem

    cgimofo, May 17, 2008, in forum: NZ Computing
    Replies:
    11
    Views:
    2,879
    cgimofo
    May 18, 2008
Loading...

Share This Page