Connecting issue with PIX

Discussion in 'Hardware' started by Leo, Jan 24, 2008.

  1. Leo

    Leo

    Joined:
    Sep 29, 2006
    Messages:
    2
    Hello,

    I am having issues attempting to connect to a Netgear SSL Concentrator within my internal network. The connection from the outside of my network is being routed through my PIX 501 in order to reach my SSL.

    When I attempt to make the connection from a web browser – it simply returns an error message stating that it timed out.

    This is my ACL:

    hufcor2# sh access-list
    access-list cached ACL log flows: total 0, denied 0 (deny-flow-max 256)
    alert-interval 300
    access-list 101; 1 elements
    access-list 101 line 1 permit tcp any interface outside eq https (hitcnt=183)

    My Routes:

    hufcor2# sh route
    outside 0.0.0.0 0.0.0.0 ***.***.***.17 1 OTHER static
    outside ***.***.***.16 255.255.255.248 ***.***.***.18 1 CONNECT static
    inside 172.20.0.0 255.255.0.0 172.20.1.211 1 CONNECT static

    I cannot see what is causing my issue? Please advise…
     
    Leo, Jan 24, 2008
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. gomert@gmail.com

    Connecting to Pix vpn from behind pix

    gomert@gmail.com, Jan 10, 2006, in forum: Cisco
    Replies:
    2
    Views:
    560
    Brian
    Jan 11, 2006
  2. cisco
    Replies:
    3
    Views:
    402
    Martin Bilgrav
    Feb 21, 2007
  3. Michelle J W

    Cisco PIX to PIX VPN issue

    Michelle J W, Mar 19, 2008, in forum: Cisco
    Replies:
    1
    Views:
    1,492
    networkzman
    Mar 20, 2008
  4. raymanwindar
    Replies:
    0
    Views:
    1,328
    raymanwindar
    Apr 2, 2009
  5. Morph
    Replies:
    0
    Views:
    491
    Morph
    Jun 8, 2009
Loading...

Share This Page