Configuration issues?

Discussion in 'Wireless Networking' started by =?Utf-8?B?R3JhY2U=?=, Apr 17, 2005.

  1. I have a home network with 2 desk top computers (wired) and one laptop set up
    wireless. I had absolutely no problems until I went on vacation and took my
    laptop with me. I hooked into their wireless network to use the internet and
    haven't been able to access my network or internet since I've returned. I
    used to be able to connect to my own network as well as 2 neighbors unsecured
    networks and now my system won't find any of them.

    I've already removed the hotel network from from my preferred network list.
    Can anybody tell me what configurations may need changed and how to fix it?
     
    =?Utf-8?B?R3JhY2U=?=, Apr 17, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Atif Sajid

    VLAN configuration issues

    Atif Sajid, Dec 1, 2003, in forum: Cisco
    Replies:
    1
    Views:
    818
    mikester
    Dec 2, 2003
  2. jester
    Replies:
    1
    Views:
    1,834
    Vivek
    Dec 20, 2005
  3. Replies:
    0
    Views:
    827
  4. tekkno
    Replies:
    3
    Views:
    441
    tekkno
    Apr 19, 2004
  5. maiaeutic

    issues with ad hoc wireless configuration

    maiaeutic, Dec 3, 2007, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    4
    Views:
    1,896
    maiaeutic
    Dec 5, 2007
Loading...

Share This Page