Computer won't take connection

Discussion in 'Computer Information' started by Uplink, Jan 4, 2006.

  1. Uplink

    Uplink Guest

    I'm using Ubuntu 5.10 Linux (well, I'm posting with my winxp) and I
    have the modem working, but when I connect to Telus and type in my
    credidentials it will stay connected for about 5 minutes and say NO
    CARRIER, (TELUS Advanced Communications) When I'm connected I go to
    firefox or any web-enalbed app and it says theres no connection!

    Is there a extra driver or files needed to make the computer take the
    connection, or am I doing something wrong.

    (I use Minicom to connect, but using "sudo pon internet" will make the
    connection stay but still no internet.)
     
    Uplink, Jan 4, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. ellis_jay

    Take a slow ride....take it eeee-zy

    ellis_jay, Aug 25, 2005, in forum: Computer Support
    Replies:
    0
    Views:
    729
    ellis_jay
    Aug 25, 2005
  2. Soapy

    Re: Doesn't Take Much To Take Over A Group

    Soapy, Aug 19, 2004, in forum: Digital Photography
    Replies:
    59
    Views:
    1,250
    =?iso-8859-1?Q?=B1?=
    Sep 13, 2004
  3. =?Utf-8?B?SmltIEhvbGxvd2F5?=

    Do I have to take 292 & 296 can I take the 4 cores instead?

    =?Utf-8?B?SmltIEhvbGxvd2F5?=, Jun 1, 2007, in forum: Microsoft Certification
    Replies:
    6
    Views:
    732
    John R
    Jun 2, 2007
  4. Southern Kiwi

    I WON, I WON, I WON !!!!!

    Southern Kiwi, Jun 12, 2006, in forum: NZ Computing
    Replies:
    10
    Views:
    661
    Crumb
    Jun 13, 2006
  5. Replies:
    18
    Views:
    814
Loading...

Share This Page