Cisco VPN client issue

Discussion in 'Cisco' started by Rob, Sep 11, 2007.

  1. Rob

    Rob Guest

    Hi,
    I have a VPN client that having connectivity issue, she is using
    "vpnclient-win-msi-5.0.01.0600-k9.exe" to connect to a PIX515, I tried her
    laptop with 3 different lines everything is fine but from her home she can
    only start and login to VPN client but no data is passing after that, and
    she cannot use remote desktop. The only difference between her Internet line
    and other line is that line is a PPPoE line, and other lines(working lines)
    are cable TV lines.
    I changed the MTU size using VPN Client software option but didnt help. She
    is using Windows Vista.
    Any idea how to resolve this issue?
    Ali
     
    Rob, Sep 11, 2007
    #1
    1. Advertising

  2. Rob

    Thrill5 Guest

    Make sure you are using the correct VPN client for Windows Vista.
    Currently, Vista64 is NOT supported.


    "Rob" <> wrote in message news:...
    > Hi,
    > I have a VPN client that having connectivity issue, she is using
    > "vpnclient-win-msi-5.0.01.0600-k9.exe" to connect to a PIX515, I tried her
    > laptop with 3 different lines everything is fine but from her home she can
    > only start and login to VPN client but no data is passing after that, and
    > she cannot use remote desktop. The only difference between her Internet
    > line and other line is that line is a PPPoE line, and other lines(working
    > lines) are cable TV lines.
    > I changed the MTU size using VPN Client software option but didnt help.
    > She is using Windows Vista.
    > Any idea how to resolve this issue?
    > Ali
    >
     
    Thrill5, Sep 12, 2007
    #2
    1. Advertising

  3. Rob

    AlMills

    Joined:
    Sep 12, 2007
    Messages:
    2
    Location:
    Houston, TX
    Was VPN ever working from her home? If not, it could be a configuration issue with her home router/modem.
     
    AlMills, Sep 12, 2007
    #3
  4. Rob

    Brian V Guest

    "Rob" <> wrote in message news:...
    > Hi,
    > I have a VPN client that having connectivity issue, she is using
    > "vpnclient-win-msi-5.0.01.0600-k9.exe" to connect to a PIX515, I tried her
    > laptop with 3 different lines everything is fine but from her home she can
    > only start and login to VPN client but no data is passing after that, and
    > she cannot use remote desktop. The only difference between her Internet
    > line and other line is that line is a PPPoE line, and other lines(working
    > lines) are cable TV lines.
    > I changed the MTU size using VPN Client software option but didnt help.
    > She is using Windows Vista.
    > Any idea how to resolve this issue?
    > Ali
    >


    on the firewall add "isakmp nat-traversal 20" that will allow devies behind
    nat to VPN in.
     
    Brian V, Sep 12, 2007
    #4
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. MP
    Replies:
    2
    Views:
    12,393
  2. jarcar
    Replies:
    0
    Views:
    657
    jarcar
    Feb 12, 2004
  3. OZ
    Replies:
    3
    Views:
    11,149
  4. Ned
    Replies:
    0
    Views:
    594
  5. serge
    Replies:
    3
    Views:
    1,187
    m0bilitee
    May 5, 2008
Loading...

Share This Page