Cisco Switch not responding to Link event Notification OAMPDU

Discussion in 'Cisco' started by Ramya, Feb 26, 2009.

  1. Ramya

    Ramya

    Joined:
    Feb 26, 2009
    Messages:
    1
    Hi,
    I am using the Cisco switches, 6509 as well as ME3400.

    We were trying to send Link OAMPDUs to the switch and trying get the statistics on the same. We could see the Rx count is incrementing for all type of OAMPDUs except for Event notification OAMPDU. We are giving this PDU after Discovery state is completed.

    We enable Link Event support in the switch as well as per the configuration guide.

    Is switch is having any precondition for event notification OAMPDUs?

    Can we see any log on the switch regarding the reason why it is dropping the packets?
    Ramya, Feb 26, 2009
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Johan
    Replies:
    9
    Views:
    581
    Johan
    Jan 9, 2004
  2. Ted Jones
    Replies:
    1
    Views:
    3,147
    old jon
    Aug 29, 2005
  3. Jack
    Replies:
    1
    Views:
    499
    voipguy
    Feb 22, 2005
  4. =?Utf-8?B?Q2FybG9z?=

    Event ID 7026 error in event viewer

    =?Utf-8?B?Q2FybG9z?=, Apr 25, 2007, in forum: Windows 64bit
    Replies:
    6
    Views:
    13,364
    =?Utf-8?B?Q2FybG9z?=
    Apr 27, 2007
  5. carhip
    Replies:
    0
    Views:
    826
    carhip
    Sep 8, 2008
Loading...

Share This Page