Cisco PIX Failover Question

Discussion in 'Cisco' started by TommyJ, Oct 6, 2004.

  1. TommyJ

    TommyJ Guest

    Hi All,

    I have 2 Cisco PIX 515E with failover configuration. The firewalls
    have INSIDE, OUTSIDE and the serial connection for failover.

    When the Primary firewall is active, I can ping the failover IP for
    the INSIDE firewall and also that is the interface used for the
    failover link. When i turn the primary firewall off, the secondary
    takes active status BUT the failover IP has not moved over to the
    secondary box. The 2 interfaces are in NORMAL (WAITING MODE).

    Any Ideas.

    Thanks.

    Tom.
     
    TommyJ, Oct 6, 2004
    #1
    1. Advertising

  2. TommyJ

    Paul Kendall Guest

    You have used the failover "ip address command" ?

    "TommyJ" <> wrote in message
    news:...
    > Hi All,
    >
    > I have 2 Cisco PIX 515E with failover configuration. The firewalls
    > have INSIDE, OUTSIDE and the serial connection for failover.
    >
    > When the Primary firewall is active, I can ping the failover IP for
    > the INSIDE firewall and also that is the interface used for the
    > failover link. When i turn the primary firewall off, the secondary
    > takes active status BUT the failover IP has not moved over to the
    > secondary box. The 2 interfaces are in NORMAL (WAITING MODE).
    >
    > Any Ideas.
    >
    > Thanks.
    >
    > Tom.
     
    Paul Kendall, Oct 6, 2004
    #2
    1. Advertising

  3. TommyJ

    Paul Kendall Guest

    Reading on you need at least 3 interfaces for the failover to initiate.
    Looks like I am stating the obvious :) I have the manual in front of me.
    will try to help


    "TommyJ" <> wrote in message
    news:...
    > Hi All,
    >
    > I have 2 Cisco PIX 515E with failover configuration. The firewalls
    > have INSIDE, OUTSIDE and the serial connection for failover.
    >
    > When the Primary firewall is active, I can ping the failover IP for
    > the INSIDE firewall and also that is the interface used for the
    > failover link. When i turn the primary firewall off, the secondary
    > takes active status BUT the failover IP has not moved over to the
    > secondary box. The 2 interfaces are in NORMAL (WAITING MODE).
    >
    > Any Ideas.
    >
    > Thanks.
    >
    > Tom.
     
    Paul Kendall, Oct 6, 2004
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Mike Harrison

    Pix 535 Failover bundle/DSL question

    Mike Harrison, Jul 12, 2003, in forum: Cisco
    Replies:
    2
    Views:
    1,089
  2. Alec Waters
    Replies:
    0
    Views:
    1,526
    Alec Waters
    Jun 9, 2004
  3. Replies:
    1
    Views:
    536
    Walter Roberson
    Sep 11, 2005
  4. Tom Pouce
    Replies:
    6
    Views:
    6,153
  5. Pit
    Replies:
    0
    Views:
    1,158
Loading...

Share This Page