Cisco AP VLan issue - Ping not working

Discussion in 'Cisco' started by yoar_ind, Aug 27, 2007.

  1. yoar_ind

    yoar_ind

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    1
    HI,

    I am using Cisco AP 1200 seriies and configured 3 VLANs as follows


    SSID VLANID NATiVE VLAN GuEST Mode Broad coast Beacons
    ----- ------ ----------- ---------- -------------------
    CCX1 1 No No No
    CCX2 2 No No No
    CCX3 3 Yes Yes Yes

    I have assigned static IP to the Client.
    Authentication is open and no encyption is used.
    Cisco IP address is 192.168.1.111
    Client Ip address is 192.168.1.35

    I connected the Client to the CCX2. Association is working but ping is not working.

    If I change the CCX2 as the native VLan then ping is working.



    Query
    ------
    If CCX3 is native Vlan and If the client client connected to CCX2, why ping is not working.
    Did I forgot anything to configure?
    Does I need to change some modifications in the client to make the ping work?
    Does the AP advertize any VLan information to the client

    Please any advice is great help for me


    Regards
    Yoar_ind
     
    yoar_ind, Aug 27, 2007
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Paul

    VLAN or Not to VLAN

    Paul, Oct 27, 2003, in forum: Cisco
    Replies:
    0
    Views:
    573
  2. Tennisman
    Replies:
    1
    Views:
    2,590
    Anthrax
    Sep 23, 2005
  3. bodhayanghosh

    ping command is not working on cisco router

    bodhayanghosh, Sep 21, 2007, in forum: Hardware
    Replies:
    1
    Views:
    1,215
    Slash2007
    Sep 25, 2007
  4. thegmanagain

    To vlan or to not vlan

    thegmanagain, May 8, 2008, in forum: Cisco
    Replies:
    2
    Views:
    577
    thegmanagain
    May 13, 2008
  5. paul1537
    Replies:
    0
    Views:
    1,744
    paul1537
    May 15, 2008
Loading...

Share This Page