Cisco 3620 routing problem

Discussion in 'Cisco' started by dropper, Dec 27, 2003.

  1. dropper

    dropper Guest

    Can any one help

    I am responsible for installing a 3620 with 1 nm4t module and 1fe2w
    module with a wic1 card installed.
    Have 4 remote sites with seperate private addresses routing through
    2mb serial ports on the nm4t module links via the wic1 card on the
    1fe2w to a sixth site for email and internet access.
    The 4 remote sites work fine for internet and email but the site with
    the 3620 which is connected to the local lan via the ethernet port,
    can ping and trace route to the sixth site but users cannot browse the
    internet or pick up email from an exchange 2000 server.
    We have a very simple config using unnumbered links routing is done
    via eigrp which works fine on the remote sites.

    any ideas please

    Dropper
     
    dropper, Dec 27, 2003
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. jamal
    Replies:
    1
    Views:
    868
  2. Andrew Smith
    Replies:
    6
    Views:
    1,755
    Andrew Smith
    Nov 14, 2003
  3. Lorre
    Replies:
    0
    Views:
    1,354
    Lorre
    Jul 25, 2004
  4. Jonathan

    Cisco 3620 EEPROM Problem

    Jonathan, Jul 27, 2004, in forum: Cisco
    Replies:
    1
    Views:
    840
    Phillip Remaker
    Jul 28, 2004
  5. Jim Richardson

    Newbie question, routing between two 3620's

    Jim Richardson, Mar 1, 2006, in forum: Cisco
    Replies:
    2
    Views:
    499
    mbroberson
    May 13, 2006
Loading...

Share This Page