Broken Link

Discussion in 'Computer Support' started by belto, May 4, 2005.

  1. belto

    belto Guest

    I am having problems with links
    both on standard web sites and also from Explorer News groups.
    When I click a link nothing happens or I an presented with a window titled
    Locate link browser.
    What has happened and how do I correct
    Thanks for any help

    Using
    Win XP Pro
    1GB ram
    Recently had problems with Norton Internet Security. Taking up all processor
    usage in Task Manager
    Now nearly running ok after I have deleted it
     
    belto, May 4, 2005
    #1
    1. Advertising

  2. belto

    Evan Platt Guest

    On Wed, 04 May 2005 14:22:18 GMT, "belto" <>
    wrote:

    >I am having problems with links
    >both on standard web sites and also from Explorer News groups.
    >When I click a link nothing happens or I an presented with a window titled
    >Locate link browser.
    >What has happened and how do I correct
    >Thanks for any help


    What web browser would you prefer to use?
    --
    To reply, remove TheObvious from my e-mail address.
     
    Evan Platt, May 4, 2005
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Johannes Rosenstock
    Replies:
    0
    Views:
    2,182
    Johannes Rosenstock
    Aug 28, 2004
  2. norm

    Is D-Link DSL-604T same as D-Link DSL-604+ ?

    norm, Nov 16, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    6
    Views:
    3,199
  3. Matthew Melbourne

    Single FE Link for State/Link PIX Failover

    Matthew Melbourne, Jan 9, 2005, in forum: Cisco
    Replies:
    2
    Views:
    1,772
    Alexander Apathy
    Jan 10, 2005
  4. LTTonyB

    Broken Link???

    LTTonyB, Jun 3, 2005, in forum: Computer Support
    Replies:
    1
    Views:
    628
    Toolman Tim
    Jun 3, 2005
  5. Marcelo Torres

    the Link to the MCP MemberSite is broken.

    Marcelo Torres, Jun 1, 2004, in forum: MCAD
    Replies:
    0
    Views:
    312
    Marcelo Torres
    Jun 1, 2004
Loading...

Share This Page