Boot up problem

Discussion in 'Computer Support' started by Rover, Aug 25, 2003.

  1. Rover

    Rover Guest

    I'm running WinME. If I cold boot my system with internet connection (I
    have a cable modem and router), the system makes it to the blue screen
    and just sits there forever (I let it try for an hour last night). If I
    hit cntl-alt-del it does nothing but make a growling sound. The only
    way I can shut down is to power down. THEN when it powers back up, on
    "checking drives for errors" it sits THERE forever. If I cancel that
    and reboot with out internet connection, the "checking drives for
    errors" works properly. If I cold boot without internet connection, it
    works fine.

    I don't recall adding any new software. I have virus checked using
    Norton with updated virus definitions. I also ran FixSirc.com from
    Symantic and it found nothing.

    Any thoughts?

    TIA
    Jim
    Rover, Aug 25, 2003
    #1
    1. Advertising

  2. Rover

    Larry Guest

    Get rid of Win ME! I had it installed for over a year and had nothing but
    problems. I am connected to a network myself. I am now using win2000.

    Just a thought...


    "Rover" <> wrote in message
    news:...
    > I'm running WinME. If I cold boot my system with internet connection (I
    > have a cable modem and router), the system makes it to the blue screen
    > and just sits there forever (I let it try for an hour last night). If I
    > hit cntl-alt-del it does nothing but make a growling sound. The only
    > way I can shut down is to power down. THEN when it powers back up, on
    > "checking drives for errors" it sits THERE forever. If I cancel that
    > and reboot with out internet connection, the "checking drives for
    > errors" works properly. If I cold boot without internet connection, it
    > works fine.
    >
    > I don't recall adding any new software. I have virus checked using
    > Norton with updated virus definitions. I also ran FixSirc.com from
    > Symantic and it found nothing.
    >
    > Any thoughts?
    >
    > TIA
    > Jim
    >
    Larry, Aug 25, 2003
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Replies:
    0
    Views:
    1,791
  2. Peter Fournia

    Boot error from copied boot partition

    Peter Fournia, Jul 8, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    5
    Views:
    1,454
    Peter Fournia
    Jul 9, 2003
  3. mhicaoidh

    RAID + Dual Boot = Slow or No Boot

    mhicaoidh, Aug 28, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    0
    Views:
    1,345
    mhicaoidh
    Aug 28, 2003
  4. Frank J. Fedel

    Multi-boot system; Win98SE won't boot

    Frank J. Fedel, Oct 14, 2003, in forum: Computer Support
    Replies:
    14
    Views:
    776
    PreviousPoster
    Oct 16, 2003
  5. Replies:
    2
    Views:
    1,191
Loading...

Share This Page