ATI radeon 9200SE and DVI connection

Discussion in 'Computer Information' started by Neil Coates, Apr 21, 2005.

  1. Neil Coates

    Neil Coates Guest

    I have an ATI radeon 9200se running to a Viewsonic VP171s TFT . It works
    fine using the VGA connection , but if I hook it up via the DVI (which is
    why I bought it) connection , the PC starts to boot up and then loses the
    digital signal , resulting in a blank screen. Any ideas??

    Neil
     
    Neil Coates, Apr 21, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Silverstrand

    ATI Radeon X1800 XT, XL and Avivo in action

    Silverstrand, Sep 20, 2005, in forum: Front Page News
    Replies:
    0
    Views:
    592
    Silverstrand
    Sep 20, 2005
  2. Silverstrand

    HEXUS.reviews :: ATI Radeon X1300 PRO and X1600 XT

    Silverstrand, Jan 23, 2006, in forum: Front Page News
    Replies:
    0
    Views:
    679
    Silverstrand
    Jan 23, 2006
  3. Silverstrand

    HEXUS.reviews :: ATI Radeon X1900 XT and XTX

    Silverstrand, Jan 25, 2006, in forum: Front Page News
    Replies:
    0
    Views:
    622
    Silverstrand
    Jan 25, 2006
  4. John

    Does my ATI card support DVI monitors?

    John, Jun 14, 2004, in forum: Computer Information
    Replies:
    4
    Views:
    1,157
  5. The Prophecy

    Can't get anything from my Radeon 9200SE

    The Prophecy, Jun 15, 2004, in forum: Computer Information
    Replies:
    4
    Views:
    538
    Unknown
    Jun 16, 2004
Loading...

Share This Page