ata and no busy tone

Discussion in 'UK VOIP' started by bilbonvidia, Sep 2, 2006.

  1. bilbonvidia

    bilbonvidia

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    3
    When I dial a PSTN number via voip and the person is engaged I do not get a busy tone, it just rings a few times and then goes dead. This is using the ata. When using a softphone I do get a busy tone. How do I get a busy tone when using my ata, is it likely to be a setting on it somewhere?
     
    bilbonvidia, Sep 2, 2006
    #1
    1. Advertising

  2. bilbonvidia

    bilbonvidia

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    3
    by the way its an ZOOM 5800 ATA! Very good apart from the lack of documentation.
     
    bilbonvidia, Sep 7, 2006
    #2
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Doom

    OT:Busy Busy

    Doom, Jul 7, 2004, in forum: MCSE
    Replies:
    36
    Views:
    1,446
    TechGeekPro
    Jul 8, 2004
  2. Bob Alan
    Replies:
    1
    Views:
    1,135
    Wolfgang S. Rupprecht
    Sep 28, 2005
  3. Paul Westwell

    Supervisory tone levels on ATA's?

    Paul Westwell, Jul 20, 2005, in forum: UK VOIP
    Replies:
    0
    Views:
    468
    Paul Westwell
    Jul 20, 2005
  4. Ian Pawson

    UK Busy tone on an SPA-3000?

    Ian Pawson, Dec 21, 2006, in forum: UK VOIP
    Replies:
    5
    Views:
    711
    Thomas Kenyon
    Dec 22, 2006
  5. Sinna

    Q: Busy tone Linksys SPA-3102

    Sinna, Sep 5, 2007, in forum: UK VOIP
    Replies:
    6
    Views:
    1,832
    Herman
    Sep 11, 2007
Loading...

Share This Page