asterisk and CID

Discussion in 'UK VOIP' started by Martin Lukasik, Jun 22, 2006.

  1. Hi guys (and girls?),

    I had a working config few days ago, but I messed up with my zaptel/zapata
    configs and can't get CID working.
    I've connected regular phone and it is showing CID so the line is okay.
    My log is telling me:

    Jun 22 10:47:39 VERBOSE[5924] logger.c: == Starting post polarity CID
    detection on channel 2
    Jun 22 10:47:39 VERBOSE[10181] logger.c: -- Starting simple switch on
    'Zap/2-1'
    Jun 22 10:47:41 DEBUG[10181] chan_zap.c: Exception on 22, channel 2
    Jun 22 10:47:41 DEBUG[10181] chan_zap.c: Got event Ring Begin(18) on channel
    2 (index 0)
    Jun 22 10:47:42 DEBUG[10181] chan_zap.c: Exception on 22, channel 2
    Jun 22 10:47:42 DEBUG[10181] chan_zap.c: Got event Ring/Answered(2) on
    channel 2 (index 0)
    Jun 22 10:47:42 DEBUG[10181] chan_zap.c: Setting IDLE polarity due to ring.
    Old polarity was 1
    Jun 22 10:47:42 WARNING[10181] chan_zap.c: Ring/Off-hook in strange state 6
    on channel 2
    Jun 22 10:47:43 WARNING[10181] chan_zap.c: CID timed out waiting for ring.
    Exiting simple switch
    Jun 22 10:47:43 DEBUG[10181] chan_zap.c: Hangup: channel: 2 index = 0,
    normal = 22, callwait = -1, thirdcall = -1
    Jun 22 10:47:43 DEBUG[10181] chan_zap.c: disabled echo cancellation on
    channel 2
    Jun 22 10:47:43 DEBUG[10181] chan_zap.c: Set option TDD MODE, value: OFF(0)
    on Zap/2-1
    Jun 22 10:47:43 DEBUG[10181] chan_zap.c: Updated conferencing on 2, with 0
    conference users
    Jun 22 10:47:43 VERBOSE[10181] logger.c: -- Hungup 'Zap/2-1'
    Jun 22 10:47:45 VERBOSE[10185] logger.c: -- Starting simple switch on
    'Zap/2-1'
    Jun 22 10:47:45 VERBOSE[10185] logger.c: -- Executing Answer("Zap/2-1",
    "") in new stack
    Jun 22 10:47:45 DEBUG[10185] chan_zap.c: Took Zap/2-1 off hook
    Jun 22 10:47:45 DEBUG[10185] chan_zap.c: Enabled echo cancellation on
    channel 2
    Jun 22 10:47:45 DEBUG[10185] chan_zap.c: Engaged echo training on channel 2
    Jun 22 10:47:45 VERBOSE[10185] logger.c: -- Executing Wait("Zap/2-1",
    "1") in new stack


    Weird thing is that it is ringing, answering and immediately disconnecting.
    And ringing again and connecting.
    It wasn't like that before, but I can't figure out what is the problem.

    Does any of you have WORKING zapata.conf, zapata-auto.conf and zaptel.conf
    configs and could send them to me?
    I'd be more than grateful.

    Thanks,
    Martin
     
    Martin Lukasik, Jun 22, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Evan Platt
    Replies:
    0
    Views:
    600
    Evan Platt
    Jan 28, 2004
  2. Samson

    El Cid

    Samson, Feb 9, 2005, in forum: DVD Video
    Replies:
    2
    Views:
    603
    Bill Vermillion
    Feb 14, 2005
  3. Vincent Delporte
    Replies:
    4
    Views:
    869
    Vincent Delporte
    Oct 20, 2006
  4. Vincent Delporte

    VoIP provider that forwards CID?

    Vincent Delporte, Oct 18, 2006, in forum: VOIP
    Replies:
    0
    Views:
    494
    Vincent Delporte
    Oct 18, 2006
  5. Linker3000
    Replies:
    0
    Views:
    516
    Linker3000
    Nov 22, 2006
Loading...

Share This Page