Asa Vpn Problem

Discussion in 'Hardware' started by junior.campbell, Jan 20, 2008.

  1. junior.campbell

    junior.campbell

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    1
    Hey, can someone help me. I have a 2800 as an edge router with a ASA that I tried setting up a vpn to connect to a remote site which only have a Pix515e as the perimeter device. However after battle through configs i managed to get the Pix to complete the tunnel setup and got the NO_error debug output.

    My biggest problem is that my ASA shows the vpn status light but i cant ping the remote network and visa-versa. The ASA continues to give me a "Removing peer from correlator table failed, no match!". the funniest thing is that the address its displaying in the debug output is for another tunnel that was setup.

    I am not sure if the address that i used for the ASA peer address should be the outside interface of the ASA?

    thanks.
     
    junior.campbell, Jan 20, 2008
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. K.J. 44
    Replies:
    2
    Views:
    3,284
    K.J. 44
    Oct 20, 2006
  2. bjorn@kumlait.se
    Replies:
    1
    Views:
    3,455
    bjorn@kumlait.se
    Jun 17, 2007
  3. pclposts@yahoo.com
    Replies:
    3
    Views:
    1,761
  4. Mike Rahl
    Replies:
    1
    Views:
    656
  5. lesniak81
    Replies:
    0
    Views:
    2,287
    lesniak81
    Jan 13, 2009
Loading...

Share This Page