Another Realtek Ethernet connection unplugged problem

Discussion in 'Software' started by sciencegeek13, Oct 2, 2006.

  1. sciencegeek13

    sciencegeek13

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    1
    Please help....
    I've had a problem with my Network Connection 4 (Realtek RTL8139/810x Family Fast) ,it says that it is unplugged.I have a broadband connection,it is working at the moment but is very slow.I also have a Netopia 3300 Series USB Network A which is working correctly,but it has been annoying me that I have been paying for broadband(not wireless) connection but have only been receiving dial-up speed.A lot of other people that I have read that have had a problem with this connection seem to be using wireless,I don't understand what is wrong with my connection.I am not the best with computers so I wouldn't mind if you could dumb things down,ALOT!!!
     
    sciencegeek13, Oct 2, 2006
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?QndpbGw5OTQ0?=

    Error - Ethernet card unplugged

    =?Utf-8?B?QndpbGw5OTQ0?=, Mar 19, 2005, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    1
    Views:
    537
    Brit Weston [MS]
    Mar 22, 2005
  2. Peter
    Replies:
    2
    Views:
    1,085
  3. Rabbit25
    Replies:
    7
    Views:
    1,502
    =?Utf-8?B?TUdiYXNzYWNl?=
    Jan 18, 2006
  4. =?Utf-8?B?S2FzcGFub3Zh?=

    Realtek RTL8150 USB 10/100 Fast Ethernet Adapter

    =?Utf-8?B?S2FzcGFub3Zh?=, May 13, 2007, in forum: Windows 64bit
    Replies:
    7
    Views:
    1,876
    =?Utf-8?B?Q2FybG9z?=
    May 14, 2007
  5. s
    Replies:
    4
    Views:
    1,253
Loading...

Share This Page