After SP2

Discussion in 'Wireless Networking' started by Newport, Aug 23, 2005.

  1. Newport

    Newport Guest

    Hello

    I Have a P4 2.4 Go with 512 mo, wireless Dlink DWL G520+ last drivers
    The problem is that after installing windows xp SP2
    the DWL is disable and enable every few seconds, if I go back to SP1
    everythink works ok
    I have tried uninstal and re-instal twice and not luck
    What can I do?

    TIA
    --
    Newport, Aug 23, 2005
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. =?Utf-8?B?RWxsZW5hbm4=?=

    Wireless Network Does Not work after SP2 Upgrade

    =?Utf-8?B?RWxsZW5hbm4=?=, Aug 27, 2004, in forum: Wireless Networking
    Replies:
    13
    Views:
    1,085
    jaywv7777
    Sep 20, 2004
  2. Father Jack Hackett
    Replies:
    5
    Views:
    1,114
  3. Yogi

    Novell Client 4.92 SP2 and Windows XP SP2

    Yogi, Jul 21, 2005, in forum: Computer Support
    Replies:
    1
    Views:
    5,000
    Toolman Tim
    Jul 22, 2005
  4. =?Utf-8?B?SmFja04=?=

    MDAC 2.8 SP2 for W2K3 R2 x64 SP2

    =?Utf-8?B?SmFja04=?=, Jun 4, 2007, in forum: Windows 64bit
    Replies:
    2
    Views:
    3,713
    Steve Foster [SBS MVP]
    Jun 7, 2007
  5. =?Utf-8?B?QmrDuHJu?=

    Adminpak SP2 , Windows Server x64 SP2

    =?Utf-8?B?QmrDuHJu?=, Aug 29, 2007, in forum: Windows 64bit
    Replies:
    2
    Views:
    3,441
    =?Utf-8?B?QmrDuHJu?=
    Sep 3, 2007
Loading...

Share This Page