acs accounting problem

Discussion in 'Cisco' started by nini, Jan 15, 2008.

  1. nini

    nini Guest

    Hi everybody,

    I have a problem logging cmd on my acs server,
    all seems to work fine, all tacacs accounting works, except the cmd
    attributes.
    but the tacacs administration log file is still empty.
    I configured from scratch logging options in the acs server.
    authentification and authoriszation works fine
    the config on the aaa client C3750 Software (C3750-IPBASE-M), Version
    12.2(25)
    is the following :
    aaa authentication login telecom group tacacs+ local
    aaa authentication enable default group tacacs+ enable line
    aaa authorization exec default group tacacs+
    aaa accounting exec default start-stop group tacacs+
    aaa accounting commands 1 default start-stop group tacacs+
    aaa accounting commands 5 default start-stop group tacacs+
    aaa accounting commands 15 default start-stop group tacacs+
    aaa accounting network default start-stop group tacacs+
    aaa accounting system default start-stop group tacacs+

    i have configure privilege 5

    the debugging sounds as if it was correctly configured ;


    Jan 15 15:03:15.237: AAA/ACCT/CMD: User ilao, Port tty2, Priv 15:
    "show running-config <cr>"
    Jan 15 15:03:15.237: AAA/ACCT/CMD: Found list "default"
    Jan 15 15:03:15.447: AAA/ACCT: user ilao, acct type 3 (1253462407):
    Method=tacacs+ (tacacs+)
    Jan 15 15:03:16.084: TAC+: (1253462407): received acct response status
    = SUCCESS
    Jan 15 15:03:16.974: AAA/ACCT/CMD: User ilao, Port tty2, Priv 15:
    "show running-config <cr>"
    Jan 15 15:03:16.974: AAA/ACCT/CMD: Found list "default"
    Jan 15 15:03:17.183: AAA/ACCT: user ilao, acct type 3 (2982347024):
    Method=tacacs+ (tacacs+)
    Jan 15 15:03:17.813: TAC+: (2982347024): received acct response status
    = SUCCESS

    Can someone tell me what is the hints.
    In all documenation, it is mentionned that the config is fairly easy.
    Did I miss something ?
     
    nini, Jan 15, 2008
    #1
    1. Advertising

  2. nini

    PJR Guest

    PJR, Jan 18, 2008
    #2
    1. Advertising

  3. nini

    nini Guest

    On 18 jan, 15:04, PJR <> wrote:
    > The configuration of the NAS is ok, and the configuration in the ACS
    > is ok too, the problem is a bug in the ACS version 4.1
    >
    > You can to find the patch and the description of the problem in this
    > link:
    >
    > http://www.cisco.com/en/US/docs/net_mgmt/cisco_secure_access_control_...
    >
    > Pedro Ruiz
    > Colombia
    > CCNP


    thank you a lot
     
    nini, Jan 21, 2008
    #3
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. mmccague
    Replies:
    5
    Views:
    11,888
    dgunawa
    Aug 13, 2008
  2. Aijaz Wani

    Shell Commands - Accounting (ACS 3.1)

    Aijaz Wani, Oct 3, 2004, in forum: Cisco
    Replies:
    0
    Views:
    485
    Aijaz Wani
    Oct 3, 2004
  3. Chris_D
    Replies:
    4
    Views:
    3,438
    Chris_D
    Aug 1, 2005
  4. Leonardo Romanelli

    acs accounting

    Leonardo Romanelli, Nov 14, 2007, in forum: Cisco
    Replies:
    2
    Views:
    576
    Thrill5
    Nov 15, 2007
  5. Sakirana Karabudak

    Cannot login from ACS Admin -Cisco ACS 3.1

    Sakirana Karabudak, Dec 14, 2009, in forum: Cisco
    Replies:
    5
    Views:
    3,017
    Chino
    Dec 16, 2009
Loading...

Share This Page