1FE-TX 2620

Discussion in 'Cisco' started by Bobby Janow, Nov 25, 2004.

  1. Bobby Janow

    Bobby Janow Guest

    I just got an FE-TX module for a 2620 and when I boot up it recognizes the
    card, the EN light goes on and it's recognized in the IOS. However, when I
    put in an IP address, connect it to a switch and do a no shut, the interface
    does not come on and stays in no shut mode. I've tried it with a crossover
    to my laptop, to a hub, everything but I can't get the interface up. Am I
    missing something? The FE built in port works just fine.

    Bobby
    Bobby Janow, Nov 25, 2004
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Andre Wisniewski

    IOS for 1FE-1CE1-B/U

    Andre Wisniewski, Jun 8, 2004, in forum: Cisco
    Replies:
    1
    Views:
    980
    Alexander Apathy
    Jun 14, 2004
  2. Michael Kiessling

    PIX 515 'PIX-1FE=' Problems

    Michael Kiessling, Jul 6, 2004, in forum: Cisco
    Replies:
    4
    Views:
    2,451
    Michael Kiessling
    Jul 13, 2004
  3. 1fe-Tx vs fe1-Fx

    , Sep 13, 2006, in forum: Cisco
    Replies:
    2
    Views:
    509
    LinkWaves
    Sep 14, 2006
  4. Raphael Barabas

    NM-1FE-FX-V2 data sheet wanted

    Raphael Barabas, Feb 16, 2007, in forum: Cisco
    Replies:
    5
    Views:
    1,636
  5. AlMills

    Cisco 2811 with HWIC-1FE

    AlMills, Sep 12, 2007, in forum: Cisco
    Replies:
    1
    Views:
    3,563
    elvis.asia
    Feb 25, 2010
Loading...

Share This Page