Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > Problem with the portal demo from Whidby

Reply
Thread Tools

Problem with the portal demo from Whidby

 
 
Wernfried Schwenkner
Guest
Posts: n/a
 
      02-12-2005
I have compiled the portal sample comming whit whidby. While running it
ftom the IDE it works, all buttons on the start page are shown.

When I deploy the portal with the Menu "WebSite/Publish", the login,
download and create new account button isn't shown. A compare of the
html source code shows the reason:

On the published version a "PCW" is appended to the web name (I assume
it measn pre compiled web).
<img src="/PortalPCW/Themes/White/Images/button-download.gif"
alt="download photo" style="border-width:0px;" />

But the directory doesn't have this name, it is without the "PCW".

How can I prevent this?

--
Sleepless in Berlin
W. Schwenkner
 
Reply With Quote
 
 
 
 
=?Utf-8?B?VlQ=?=
Guest
Posts: n/a
 
      02-19-2005
I have the same problem with my own project. I am using MasterPage thru
Web.Config <Pages masterPageFile="~/MasterPage.master">. Once I compile,
and deploy, project does not run beyond VS.NET. It can not load the Master
file itself, let alone other resources. The error for MainApp is

"The file '/MainAppPCW/MasterPage.master does not exist'

I get this error only beyond development environment. Just note that I have
tried so many different way to compile and deploy, looked all around for help
on Virtual Directories, paths, virtual paths. Could not find anything. How
is that possible? This is a standard out of the book and out of the samples
configuration I am using. Someone related to Whidbey team should reply to
this at the earliest.

"Wernfried Schwenkner" wrote:

> I have compiled the portal sample comming whit whidby. While running it
> ftom the IDE it works, all buttons on the start page are shown.
>
> When I deploy the portal with the Menu "WebSite/Publish", the login,
> download and create new account button isn't shown. A compare of the
> html source code shows the reason:
>
> On the published version a "PCW" is appended to the web name (I assume
> it measn pre compiled web).
> <img src="/PortalPCW/Themes/White/Images/button-download.gif"
> alt="download photo" style="border-width:0px;" />
>
> But the directory doesn't have this name, it is without the "PCW".
>
> How can I prevent this?
>
> --
> Sleepless in Berlin
> W. Schwenkner
>

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Namespace Problem? COLMAN.Portal.COLMAN.Portal.Customer.IsPwdTemporary(String strUserName) - Is this Correct? webmaster@sanjamar.com ASP .Net Web Services 1 06-14-2005 02:26 AM
wxPython demo /Process does not open new demo Andy Leszczynski Python 1 02-18-2005 06:03 PM
PyOpenGL demo in wxPython demo crashes F. GEIGER Python 9 05-03-2004 04:43 PM
Macromedia Flash Player Plugin problem with Intel Demo pd Firefox 1 02-09-2004 08:43 AM
Whidby Future Richard Jones ASP .Net Mobile 2 11-30-2003 08:47 PM



Advertisments