Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > Perl > Perl Misc > Re: Missing utf8_heavy.pl

Reply
Thread Tools

Re: Missing utf8_heavy.pl

 
 
Peter J. Holzer
Guest
Posts: n/a
 
      04-08-2012
On 2012-04-08 18:49, James Moe <(E-Mail Removed)> wrote:
> Hello,
> perl v5.14.2
> assp v1.7.5.7 (yes, it is old)
> opensuse v12.1
>
> ASSP = anti-spam smtp proxy, a bayesian spam filter.
> I attempted to move ASSP from a server that was running perl v5.8.6 to
> another server. After installing and configuring, all attempts to send
> mail result in this error:
>
> "Mainloop: Can't locate utf8_heavy.pl in @INC"
> (@INC contains: .
> /usr/lib/perl5/site_perl/5.14.2/x86_64-linux-thread-multi

[...]
> /usr/lib/perl5/5.14.2
> /usr/lib/perl5/site_perl /usr/local/bin/assp-v1)
> at /usr/lib/perl5/5.14.2/utf8.pm line 17.;
>
> despite the fact that utf8_heavy.pl (and ./unicore and ./Unicode) exists
> in /usr/lib/perl5/site_perl/5.14.2/


utf8_heavy.pl is part of the perl core. It should not be in
/usr/lib/perl5/site_perl, but in /usr/lib/perl5/5.14.2. Did you copy
that yourself?

hp


--
_ | Peter J. Holzer | Deprecating human carelessness and
|_|_) | Sysadmin WSR | ignorance has no successful track record.
| | | http://www.velocityreviews.com/forums/(E-Mail Removed) |
__/ | http://www.hjp.at/ | -- Bill Code on (E-Mail Removed)
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Peter J. Holzer
Guest
Posts: n/a
 
      04-09-2012
On 2012-04-09 06:04, James Moe <(E-Mail Removed)> wrote:
> On 04/08/2012 12:12 PM, Peter J. Holzer wrote:
>>> I attempted to move ASSP from a server that was running perl v5.8.6 to
>>> another server. After installing and configuring, all attempts to send
>>> mail result in this error:
>>>
>>> "Mainloop: Can't locate utf8_heavy.pl in @INC"
>>> (@INC contains: .
>>>
>>> despite the fact that utf8_heavy.pl (and ./unicore and ./Unicode) exists
>>> in /usr/lib/perl5/site_perl/5.14.2/

>>
>> utf8_heavy.pl is part of the perl core. It should not be in
>> /usr/lib/perl5/site_perl, but in /usr/lib/perl5/5.14.2. Did you copy
>> that yourself?
>>

> The files are also in /usr/lib/perl5/5.14.2/. Regardless, since the
> files are in both places of the search path, how is it that they cannot
> be found?


Hard to say from a distance. You could try strace to check what it is
really doing.

Preferrably with a simple script like this:


#!/usr/bin/perl
use warnings;
use strict;
use utf8;
use 5.010;

binmode STDOUT, ":encoding(UTF-";

my $s = "Käsefüße";

say $s;
say lc $s;
say uc $s;
__END__


But simple fact that you have a core file in a non-core location is
strong indication that your perl installation is messed up. Maybe one of
your utf8_heavy.pl files doesn't match your perl version, or maybe some
of the files that utf8_heavy.pl is trying to load is missing (although I
would expect a different error message in this case). Or maybe
permissions are wrong ...

> The installation is what I ended up with after an update from opensuse
> v11.4 to v12.1.


Maybe something went wrong during the update. Have you tried a fresh
installation of opensuse v12.1?

hp


--
_ | Peter J. Holzer | Deprecating human carelessness and
|_|_) | Sysadmin WSR | ignorance has no successful track record.
| | | (E-Mail Removed) |
__/ | http://www.hjp.at/ | -- Bill Code on (E-Mail Removed)
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crystal Reports - Visual Basic UFL that implements this function is missing (or U2lcom.dll is missing) Les Caudle ASP .Net 3 09-03-2007 02:27 AM
Re: missing feature classes and missing fields Gary Herron Python 2 07-04-2006 10:29 PM
missing wzcdlg.dll =?Utf-8?B?RGFuZGVl?= Wireless Networking 4 11-20-2004 02:14 PM
Missing Wireless Link applet =?Utf-8?B?Q2hyaXNzaWU=?= Wireless Networking 8 10-07-2004 07:24 PM
Missing Websites and no mail =?Utf-8?B?U2hpZnR3b3JrZXI0Mw==?= Wireless Networking 0 09-11-2004 12:31 PM



Advertisments