Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > Perl > Perl Misc > Installing XML::Parser 2.3x in Perl5.8 for Win32.

Reply
Thread Tools

Installing XML::Parser 2.3x in Perl5.8 for Win32.

 
 
sams
Guest
Posts: n/a
 
      07-24-2004
I have been trying to install the XML:arser (2.3x) downloaded from
CPAN to be installed in my Perl5.8. I didnt use ActivePerl cause, I
had problem with other modules in their version, so I thought of using
Perl. I am usign VC++6.0 nmake


perl Makefile.PL
Result:
Note (probably harmless): No Library found for -lexpat
-Note (probably harmless): No library found for -lexpat
Writing makefile for XML:arser::Expat
Writing makefile for XML:arser

nmake Results:
fatal error U1077, cl : retyurn code '0x2'
fatal error U1077m 'cd': return code '0x2'

Am I missing something? I did install a MSXML SDK before trying this,
but apparantly no improvments.

Appreciate any help

Sam
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble installing the peer-to-peer component =?Utf-8?B?TWFya28=?= Wireless Networking 1 12-28-2004 03:41 AM
Wireless Problems After Installing SP2 Brian \(BK's Computing\) Wireless Networking 15 12-11-2004 06:03 AM
Installing Symantec VPN and received IP Address error =?Utf-8?B?RnJhbms=?= Wireless Networking 0 12-06-2004 11:05 PM
No internet connection after installing SP2 using Microsoft Broadb =?Utf-8?B?ZnJ1c3RyYXRlZCBub3ZpY2U=?= Wireless Networking 3 10-16-2004 11:01 PM
cannot create wireless network at all after installing SP2 Headtheball Wireless Networking 2 09-06-2004 03:53 PM



Advertisments